Super girly things!

Igår, efter jobbet, så sattes en riktig "tjej dag" i rullning. Inledde starkt med en timmes massage by Louise Lindblom.
Efter det så fortsatte partyt på 116 ( som har badkar). Vi tjyvade oss in i rummet och fräste igång ett fotbad. Det fanns musik, det fanns gurk-vatten, det fanns fotfilar och ansiktsmasker. Ja, ni förstår. Mycket avslappnande och sådär härligt tjejigt.
Efter det laddades det upp för ett nytt tema "Sex and the city". Vi inväntade Heidrun på jobb med att kolla på a number of sex and the city avsnitt.

Sen spårade kvällen ur. Våra Cosmopolitan smakade skit eftersom vi använde oss av krakowa-vodka jag och Lollo handlat hos en busschaufför från Falun. Det var förmodligen Methanol in that little baby. Sedan valde datorn mi och tv'n att icke sammarbeta och tog en lång stund innan vi äntligen fick se Sex and the city-filmen. Och filmen då?Ok men.. Njae, not so much.Trots allt detta så är jag helnöjd med att vara supergirly för en dag och ha 2 supergirls med mig.

Kommentarer
Postat av: moa

kläderna är i alla fall fantastiska! och när steve & miranda möts på brooklyn-bron... och när charlotte skriker "NO! NO!" till mr big efter att han har lämnat henne på bröllopet. aaah.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback