Hf-06

Ännu ett hultsfred har runnit förbi. Tiden går så otroligt fort. Men det är klart detta ska reflekteras.

Tisdagen den 13 ( ? ) var det som vi åkte ner med erkz volvo.
Linnea, kathy, erkz, skronk, lottice.

Laddade till max och med axels bil i släptåg. Värmen i bilen var inte att leka med, men uppåt som vi var så gjorde det inget. Vi stannade självfallet på Eurostop i Örebro.
MAX FOR THE WIN

Färden fortsatte sedan neråt, axel-bilen åkte fel i 20 mil och vi skrattade rått åt dom.
Väl frammer så kom kändes detr riktigt fint. Men jag hade dock glömt bort bördan av att bära alla väskor till campingen. Väl framme, så var tältet redan uppsatt av Malin som kom dit dan innan oss.
Camp Falun/idol hade snyggast flagga, snyggast folk, snyggast camp.
 Vi svepte ett antal kalla och kvällen blev succé, enda kvällen som inte var kall dessutom.

onsdagen vaknade man i panik ( JÄMT) as tidigt dessutom. Satt i solen hela dan och chillade i campet.
Vart sedan lite kallare och började dugga. Fullt under presseningen med diverse öl så var stämningen ändå god.

kvällsingen gjorde jag och simmen succé och spred det goda faluryktet vidare.
Axel fick gästspela som Bengt Magnusson.

Torsdagen kändes som en lättnad, det var fan dags för nått att hända. Området öppnades och solen sken. Första konserten blev PETTER, vilken kille är allt man säger. Pengar rullar in som dom ska, helt enkelt. Efter den spelningen var det bara att kila tillbaks till campet, upptäcka en hel del fulla människor. Lite Lou Reed (icke bra) och Deftones smockandes in i schemat
Sen var det iallafall dags för FOPÅLL. Vilken stämning däran. Skulle dejta mallan o tammy, men tack vare allt jävla folk så såg jag dom aldrig. Men matchen var spännande utan dess like, och tåget ut från området efter vinsten var underbart.

Sen vart det iallafall camp-the cardigans-the sounds-svimma-dö.

Fredagen
Mådde riktigt jäla kasst på fredag förmiddag. Lär råkat ut för nått solsting, vattenbrist tjosan dan innan.
Ville hellst dö och det ville även min hals. Kunde inte käka för då kändes de som om jag skulle spy.
Men drack a shit load of water och efter Gnarls Barkley kändes det bra igen. ( Hyffsat bra konsert )
Och efter Pharell var allt  tiptop igen. Vilken man, vilken konsert. Utsedd till snyggast på hultsfred, utan att tveka. Tror de vart lite bärs därimellan, minnet svalnar. Men sen var det Him, ville vaalo rökte cirka 700 cigg under 5 minuters tid.

Efter Him var de meningen att allas våran Pete  skulle glida in på scen. Men, det tog ju ett tag.
Men till slut, efter lite sömn på gräset, gled dom in on stage.
Pete var hög som ett hus och skvätte ut öl, dansa runt, ramla/hoppa ner på alla fotografer. Ja, ni har väll hört det mesta. Upplevelse var det iallafall!

Lördagen Började fint, mådde bra igen och knäckte ett antal kalla.
Timbaktu och Damn var ruskigt bra men solen var helt sjukt hot.
Gick o kikade på Stone Sour, helt okey kanske lite lamt.
Sen vart de mer bärs, vandrade tillbaka och då var det dags för Bullet for my valentine. Sjukt trångt och varmt i teater. Men ganska kul konsert, vart lite besviken. Vi gick sedan o kikade lite på Backyard, man får ju lov i kika in Dregen en aning.
Sen började festivalens höjdpunkt  in flames.
Solklart den fetaste konserten på hulstfredfestivalen-06. Sångaren är den kollaste, bästa som finns och röjet var totalt. Efter den totala musikupplevelse gled man helt plötsligt in på Lordis? konsert. Den var så kass, så kass, så kass.
Drog till campet, chippade ner tältet, packa ihop, drog till bilen.
Efter en lång färd var man äntligen hemma, slapp köer o skit.
Sov sedan i cirka 24 timmar, käkade lite mat och har sedan hängt med Erkz o Kathy.
Nu är jag sjuk som en Jew men det äre värt.

Trots mycket äckligt folk, dammigt,  det luktar skit, man luktar skit,  så vet man att hultsfred är det underbaraste och att man kommer dyka upp där, samma tid, samma plats nästa år igen.Langos i rätt riktning

Har varit några helt superba dagar här, dom har inte varit särskilt bra för hälsan men snart kan man vila
(om tre veckor, efter skolavslutning,hultsfred,midsommar)

Haft en soft vecka med lite jobb och mycket bärs.I torsdags flanerade jag,johan,ante och udo runt och kikade lite på stan, vi mådde rätt dåligt av alla syner men det var ju fint väder.

 Vart förfest hos Udo the man i fredags. Sedan drog gänget ner på stadens torg och vi dansa våra lurviga till Linda B senare chippade vi in på pallan. Pallan, vilket jävla ställe är allt jag säger. Konstig kväll, full med obehag men ändå många skratt och happy hour.
Gick upp klockan 9 dagen efter, kände mig fan inte redo för en dags arbete. Men jag lyckades iallafall överleva det hela, plus att jag anordnade en grillförfest senare som var mycket värd!
Jag,udo,mejton gick ner på stan sent på kvällen och pratade om allt möjligt, sedan vek folk av och nytt folk kom. Det vart gratis karusell, en langos ( bjöd fan bort 1/3 av den till Gurra), gammalt och nytt folk och sen en direkt hemgång på det!

Idag var det väll tänkt att jag skulle städa huset, men de får vänta tills nån gång. ikväll kommer iallafall KATHY, the one and only ,hit och kikar på film.

howdy