Sofa song

Känner mig som en äkta soffpotato idag! inge fel med de inte.

ehhhhhhhhhhhhhhhhhmyeah, va äre då som har skett på senaste?
Skolan har rullat igång igen, Toste har åkt till Nörrland, Kathy har fyllt 19, Backlund har fyllt 18
och idag är det utgång på marres.

Just nu luktar jag flott och socker på mina händer, why? för jag har ätit en munk. Så vare med de!

Jag vill att det ska bli vår, student, sommar och sen ut och upptäcka the wörld!
Bara att bita ihop

Mini bites

BÄSTA SAKEN IDAG: första tuggan av den första måltiden på dagen- Makaroner och korvstroganoff.
NÄST BÄSTA SAKEN IDAG: Första glaset med mjölk
SÄMSTA SAKEN IDAG: Allmänt trött och bakis.

Igår var jag på club etage och upptäckte för första gången det lilla dansgolvet. 90-tals hitsen sprudlade gladeligen ut ifrån högtalarna och jag var jävligt glad! Folk man kände, folk man kände igen och folk man aldrig sett förr. Åt sedan upp en cheeseburgare. Måste varit rekord för jag tvivlar på att uppätningstiden var längre än 2 min.

Vakten som står utanför banken är däremot en stor tönt!

Efter Etage igår halvsprang jag hem till sM och vi kollade på OC. Jag minns dock inte så mycket av avsnittet så jag får nog tanka det. Sen kom Toste och vi vandrade hem till han. Idag såg vi en sjukt lång film om koreanska kriget. Det var inte så kul som det låter.

Wolfmother- White unicorn


bankelibanken

Har spenderat dagarna med min man! Kollat på elitens führer, käkat mat, mysssssssst, käkat på max med sebbe, hängt hos jocke.

Igår så pysslade jag och Lollo på katarinas 19-års prelle. Den blir jäävligt schysst! Ikväll är det dags för utgång, ska sippra i mig go bärs-corona extra, budweise..bla!



YEAH, koolaste paret någonsin.

Naive

sjukt mycket snö och sjukt mycket kyla skulle man kunna sammanfatta denna dag med.

Artisterna till Hultsfred har släppts! Ozzy för fan!
Salem al fakir, hatebreed, Wolfmother.... och timbak och damn hade även tid att släpa sig dit igen.
Ska det bli hulstfred 3 gången gillt i år? det tror jag. I och för sig så har varken den 1 eller 2 varit misslyckade på något sätt. Helt underbara däremot. Sol,musik, bärs och vänner. Knappt en endaste regndroppe!


Festivaler är helt klart teh shit.

Min festival lista:
- Vattenfestivalen i mycket ung ålder tillsammans med Kärran. såg bla Björk. Jag säger bara " Man måste ju vara lite craaazzy"
- Falu folk musik festival i ett antal år, kan inte påstå att det var feta band precis, men nog vare stämning i luften. ( + att figges sjukaste händelse with the Reidar skedde då)
-Seaside festivalen kan man absolut inte räkna till en riktigt festival på något sätt. Men det finns goda minnen ifrån den. Seaside filten, zooklubbor och Speciellt när man hånade sönder sabaton ( som förövrigt kommer lira på hultsfred-07)
-Peace and love-03 där det kollades på The sounds, resten är en dimma.
-Arvika festivalen-04 Jobbade på arvika med min gode vän Jonny. Promoe,kraftwerk,Damn!, Meshuggah var bara några av banden de kollades på.En solig festival som helt klart var värt att besöka.
-Hultsfred-05 Var ett heeelt underbart festivalår. Gled ner med Toste,malin,simon och gabbe. Träffade erkz,tammy,jumjum(ha!) och en massa trevliga människor där nere. Några bandfavoriter var: system of a down, slipknot, USCB allstars, Hellacpoters, Millencolin, SNOOOOP,Marilyn Manson, Mars Volta, Turbonegro, Moneybrother, Timbaktu och damn, The hives, looptroop osv. Sol varje dag och lyckan var total.
-Peace and Love-05 Jobbade med Meiton ( jobbade i ca 1 timma varje dag på dagen). Fredagen var en klart lyckad dag som spenderades med meiton,udo och spunket. Såg bla: Uffe lundell, hellacopters, moneybrother, dileva, looptroop, osv.
-Hultsfred-06 Ännu en fet,solig hulstfred festival. Drog ner med Erkz,skronken,kathy och lottice denna gång.  Ännu mer vänner i campet och även (helt otippat) en eller 2 sorkar. Roliga och bra konserter var: Petter, Pharell, In flames, Bullet for my valentine, Gnarls Barkley, babyshambles och diverse andra band.

Och fler ska det bli! Roskilde är ett efterlängat måste.

Ikväll blir det ett pass på friskis och sen kommer även brorsan.

Saknar sönder min man! kom heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ( vi börjar om igen..japp barbados)

Update
YEAH, Toste kommer hem imorgon. Fan va glad jag blir!
Helt apropå inget alls: Jag och katarina satt och kollade på nå program om stureplan och det handlade om boråsveckan i ett klipp. Plötsligt så har dom filmat Ebba von sydow där hon står på ett bord och dansar och är SVINFULL. Va hände med att den "fina flickan" aldrig ska bli full Ebba? in your face!

Wolfmother- Women

Snö harmoni

Helvete. Helgerna går ur lika fort som Idol-Olas hits. Det är redan lördagkväll och inte fan har jag gjort något vettigt som att rädda världen eller åkt snowboard. I fredags så åkte jag och katarina hem till Lottis och fikade eftersom hon fyllde 19 bast och då var det dags för massa tårtbestyr och chokladfinger. '
Efter typ en tugga så var alla svullo och kunde inte äta nå mer men det var grymt trevligt.

Kom nyss hem från kärran där det käkats "fredagspizza" (som iofs blev lördagspizza) och kollats på Rockbjörnen repris. Vandrade sen hem i gatlyktornas sken och det kändes riktig fint alltså. Skit nördigt men man var ju nära på att brista ut i sång/dans när jag skred hemmåt i pudersnön. Det snöade lite lätt men ändå inte för mycket. Det var varken för kallt eller för varmt, snön var varken för mycket eller för lite. Himlen lystes upp av all snö och den skiftade i alla möjliga färger. Lyssnandes på Imogen heap fick man känslan av att  man vandrade i ett Narnia landskap.

Nog med Lars Winnerbäck poesi här och dags för nya OC-avsnittet.



Jag skriver inte på nåt!

Hattigt väder må jag säga. Hattigt, vad menar dom med det ordet egentligen?
"-Oj va vädret är olika hela tiden, va skulle vi kunna kalla det?
- Jo..näe...vette fan alltså..kanske hattigt? eller va sägeru?"
-jo, men fan! hattigt it is"

Igår så var mina män i Falun: Filip och Fredrik. Dom var på harrys och några tjejer i min klass hade hängt med dom( eller hängt efter kanske?) en stund. Då blir man svart i blicken och känner lite halvångest att man inte gick ut.
Lollo och Kathys man var också i Falun: Rikard Wolf. Pappa lunchade till och med bredvid mannen med scar-rösten. Han drack ett glas vin och avnjöt  några skedar soppa.

Shit, Falun är sveriges metropol.

Läste en insändare idag i falukurren som handlade om att allt är skit för ungdomarna i Falun.
Kunde inte hålla med mer! 19 på onsdagar på etage? VAFAN är det för ålder? även om den kanske inte hålls hur strikt som helst utan dom släpper in 18-åringar lite när dom känner för det, så tycker jag fan att 18-åringarna ska kunna veta att dom kommer in. Jävla skitstad, inte konstigt att vi har en man här som byter skjorta typ 10 ggr varje kväll och dansar själv på harrys dansgolv ( se nästa 100 höjdare säsong)

fuckups hela bunten.

INTE ATT FÖRGLÖMMA: när jag satt och väntade på tandläkaren här om dagen så stegade Kalle nordin in ( fuckup i Falun som är "lätt" utvecklingstöd, känd falu-profil som är grrrrymt irriterande)
Han pratade högt med mig om chrille sjögren och visade mig sina Dvd-filmer. Att nämna är att Kalle tror han äger Dalatrafik och blir riktigt pissed off om någon tex sitter med fötterna på en buss-sits. Han gillar även att sitta på samma plats jämt ( som är där barnvagnarna står, om en mamma sitter där blir han väldigt förvirrad och arg) och peta sig själv i näsan. Annan favoritsysselsättning är att peka fuck you till de flesta.

"Vill du bli tillsammans med en idiot?"

Hey there, ho there! Det vart självklart en studentkryssning och det kommer bli en fet en.
Ska hajka tillsammans med mallan,maja och emma så det blir inte fy skam det.

Idag på Textkommunikationen så snackade vi faktiskt om att blogga. Om det är "ute eller inne".
För min del så tycker jag bara att det är kul att skriva av sig. Det kanske inte är någon som uppskattar den eller bryr sig ett smack om vad jag gör i mitt liv men det är inte så att jag eftersträver det heller.
Det är skoj att skriva och jag vill ju kunna minnas lite av mitt liv ( jag är för slö för riktig dagbok nu för tin).
Sen om folk gillar den så är det ju bara positivt! Jag tycker själv att "blogg-världen" är väldigt överskattad och lite insnöad sådär men som vår lärare Johanna sa så kommer nog bloggarna ta över en stor del av det svenska media utbudet.

Yeah yeah,
nog med the serius buisness. Idag var jag hos tandläkaren och jag hade inte hon med mustachen längre!! lyckan var total. Jag hade en ung kille som hette Sebastian som dessutom inte börja grina för att jag hade en piercing( som musctah-lady har gjort de senaste åren) Mina tänder såg mycket bra ut men jag hade två små hål som "sebbe" (japp) tyckte jag skulle laga så jag slapp pröjsa för dom nästa år. Och det håller jag med om!
Träffade sedan Maria, käkade på american take away-FETTO! sen kika vi på stan. Jag inhandla en adidas tröja och sen drog vi hem till Marylou och kollade på "Eva och Adam"- den med barnen. Jag fick mig en hel goda skratt. En underbart värdelös film som är bäst.

Nu börjar jag sakna min man en hel del! Norrland, bloody Norrland.
Jag ska aldrig börja jobba där!

To go or not to go

Sitter och mår psykiskt dåligt över studentkryssningen. Ska man åka eller inte?
Vi snackar en kryssning till tallin-sjukt överpris. Festa med massa svettiga studenter på en båt.
Om jag tjatar på mina föräldrar kanske dom betalar men det blir fortfarande dyrt att köpa alkohol och mat...och dessutom känns det som om dom skulle kunna lägga ut den kosingen på nå roligare till mig.
Och det blir inte bättre när en hel drös är väldigt osäkra eller inte ska åka....

Men det känns ju lite som ett måste, och det är ju förmodligen väldigt roligt..

mhhhhhmmmmmmmm...

it's a hard knock life

18-års galaj hemma hos the Lollo igår. Trevligt folk, kalla corona och some tequilla gjorde kvällen till en succé.  Först käkade vi super go mexicana mat och sen söp vi till och sjöng singstar.

"The destroyer" är allt jag har att säga om det. Vi pratade en hel del om sunes sommar och man kan ju seriöst varenda replik. "En stjärna i boken håkan"
Det slutade med att jag,erkz,Jlo,kathy,mattyboy(manhoe namnet) och lollo satt o drack te vid 3-tiden på natten. Grabbarna tog sig hemmåt medan vi andra låg utslagna. En mycket fin kväll.

Idag var det inte en lika fin dag. Hufvudvärk , hufvudvärk.
Min man fyller 20 bast idag. Shame, shame, shame att han befiinner sig i norrland. Ja, iallafall: Congrats baby!

Let's stjärt

Fredags kväll, fredagskväll.

Skola idag ( ovanligt?) Startade upp fint med media och text kommunikation. Riktigt roliga lektioner. Ante skrev om det rånande geniet. Sen käkade vi gröt och jag höll på att avlida i kväljnings attacker när vi pratade om en viss människas knöl. Inte ett trevligt samtalsämne vid matbordet. Fü hölvede.
Sen så vart det en liten sammanslagning med Kultur på religion B lektionen. Maggan Haggan skulle presentera sig för de nya eleverna och var djupt orolig över om vi i klassen "kände" dom.
Och ja, eftersom det var kathy,erik, bögohls och backlund bla.Föredetta klasskamrater och bästa vänner. Maggan är trög, fast hon kan ju inte veta allt.

Efter plugget gick jag,backlund och kathy en svängom på stan. Jag köpte en prelle till Toste och beställde ansiktbehandling+ansiktsmassage tills nästa fredag. Det kommer bli GUDOMLIGT.

En snöig falu kväll som denna har jag spenderat med de tu två. Kathyli och lolla. Vi kollade på let's dance och skrattade åt "Let's dance"-Patriks nya flin. Han ville showa us his side of the case.
Efter let's dance zappade vi vidare och hamnade helt otippat på Tv4 film där dom visade "jägarna".
Tung, halvdålig film där det sympatiserades hårt med Mr.Ove.

Uppladdning för imörrn då lolla ska ställa till med fest och ståhej.

bye bye then



Faaaaaaaaaoooolllllllllööön

Dagarna kommer, dagarna går
Men ingen lugn och ro jag får.

Jävlar, jag är rimmarnas rimmare. Rimmar kungen. Mc rajmör borde vara mitt artist namn.

Idag så har jag och katarina gjort världenst största mästervärk till Lollos födelsedag ( som förresten är idag)
Jag blev rörd av den otroliga kraft och möda vi la ner på denna underbara present. Vi gjorde ett ap snyggt kollage med svartvita bilder och en färg bild på Lollo i mitten. Vi hade även med två bilder på lollos män. Hon med justin och hon med Robbie. Snyygt photoshoppat av schkronk där. Sedan skrev vi även ner en liten snutt av Coldplays "fix you" i hörnet. Pefektion var en underdrift. Vi svettades när vi skulle skriva lite text för allt skulle vara PERFEKT. och det vart de. mh-mh-mh. Vi gjorde även ett as snyggt kort. Lovprisningen till oss själva var stor.

Sedan käkade vi tårta och drack te.

Nu snöar det, snö är bra, tycker ja.
Nu ska jag sova, det ska bli skönt kan jag lova.

ahhh...mc rajmör, if i may.

school start

http://www.youtube.com/watch?v=EuYSejyyvLk

En fit bit som har en hel med mitt bloggsido namn att göra.
Sidewalks finns det många fina minnen till kan jag lova.

De första dagarna i skolan....alltså..varför kan ingen bara skjuta en direkt?
Det är frågan som ekar i huvudet, men visst kommer man komma levande ur detta också.
Man väll ingen ge upp-are.

Regnet öser ner vilket matchar humöret på denna dagen ganska väl. Allt jag vill ha lite snö så jag kan åka lite härlig snowboard. Men icke. Icke. Icke.

I
c
k
e

Last day of freedom

band of brothers ( Notera den tyska undertexten, bra googlat av mig där)

Kollade klart på Band of Brothers boxen igår och det är en jävligt fin serie det där.
Förmodligen den bästa mini-serien någonsin.

Innan det så kollade jag och Toste på Åter till Cold mountain som var helt okey men på tok för olycklig.
Att Jack white är med är ett stort plus för han är grym helt enkelt.

Idag var det sista dagen på lovet och det smärtar inombords men man får se positivt på det hela.
Det är vårterminens start, sista terminen innan studenten. Plus att det bara är ca 2 månader till sportlovet.

Toste åkte iväg upp till norrland idag= suger. Nu blir han väll borta i kanske 2 veckor eller något=suger ännu mer

Wellwell. Fan, man lär ju styra upp sportlovet nu om man har sälen/åre planer. Va säger du Malin?

tjohej

Blow him back into my arms!

ahhh..pengabrorsan är ju en man för sig. Hans låtar skriker sköna sommarminnen.

Igår var det somsagt filmtajm. Vi kollade på "Sky captain and the world of tomorrow".
Den var häftigt gjord men där slutade det positiva. Inte särskilt bra film helt enkelt.

Sen satt vi och drack te medans vi diskuterade glada minnen denna gång. Alltså inte lika djupt som gårdagen. Vi läste igenom  "Elvis"= våran resedagbok som vi skriver i när vi är ute i världen.
Sedan så somnade vi in till The cardigans. I morse vart det en lång frukost sen åkte jag hem hit och käkade våfflor.

Ikväll blire "Åter till cold mountain" with my man!

Handyman

The good days är snart över. Men nu ska jag inte sitta och gråta över spilld mjölk.

Dom senaste dagarna har väll jag förmodligen inte gjort något som hellst av riktigt värde.
Hängt med Toste och kollat på Band of brothers. Sen dess har det utropats en hel del krigsrepliker under dagarna. Tex "MEDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCSSSSSS" eller klassikern "INCOMMMING FIIIIIREEEEEE".

Igår så var jag och katarina hemma hos Lollo där det diskuterades vilt och där vi kom fram till diverse slutsatser: vilke musikartister idag som i framtiden kommer ses som legender, Att världen kommer gå under, att vi ska gå med i greenpeace ( men mestadels på valgrejerna för det verkar mest spännande), hyra in självmordsbombare för att springa in i vita huset, vi höjde Usama till skyarna och planerade våran världsrevolution.Lollo hade även planer på att vi kunde sittstrejka på falu torg eller köpa upp Luxemburg och göra det till vårat land.

Efter vi löst värdlsproblemen så åkte jag hem till min man.
Ikväll ska jag hänga med brudarna igen och den här gången glor vi förmodligen bara på film.

PEACE UT

( erik! din hemsida gillas skarpt)
http://iskall.nu/~erik/erik/

Har nu glott igenom det 8:ende avsnittet av OC säsong 4. Blir en rejäl surprise där kan jag lova!
Snart dags för det nyaste-avnsitt 9. JUNKIEE!!

Det omtalade nyårslaget

Nu har det rullat in några bilder i min ägo från nyårskvällen. Det fattas dock en heel deel så ni kan vänta er fler gobitar inom kort.

Det var i iallafall så här att jag,erkz,lollo,katarina och erik åkte till Väddö tillsammans som ligger ungefär vid Norrtälje.
Där har Lollo en stuga som ligger vid havet.

Vi tog vårt pick o pack, åkte med bilen, käkade lite drive-thrue på donken och befann oss sedan i Lollos suermysiga stuga.


jag och Lollo stiger innanför tröskeln efter vitlöksletning i matkällaren

Vi lagade till gourmet mat utan dess like. Bla Marinerade räkor, rostbiffsrullar, kycklingspett med sås på och såser till och en super fräsch potatisallad ( utan majjo o äckliga grejor)
 med soltorkade tomater och sallad.

Till efterätt avsmakade vi en underbar glassbomb med vaniljglass/mango sorbet och en god hallon/passionsfrukt salsa till.

Vi var helt sjukt vuxna. Efter lite thörleys så var vi på gång.


1. Jag och Erkz
2. Jag och Meiton

Vi trodde tolvslaget närmade sig när klockan egentligen bara var halv 9.
Vi sjöng en massa singstar, shottade tequilla, kollade på Robbie på TV, drog feta moves på golvet
( erik, räkan någon?) till slut slog klockan 12 och vi stod på bryggan och kollade på fyrverkerier och skålade i champagne.



"Männen" tände eld på raketerna och sedan gick vi in i huset igen. Vart lite "Roxette-20 år" varför?
Vi kom på att här skulle det ske lite äventyr. Så vi styrde vår kos mot spökhuset men vi gick istället in på en läskig skogsväg.

Mycket onödigt kan tänkas, vi gick sedan tillbaka och somnade in. På morgonen gjorde erik frukost på sängen till alla. Vilken man va!
Vi städade köket och diskade och kollade sedan på en rulle.
Vid halv 6 var vi back on the road igen. När vi kom till ett vägskäl och det stod en skylt till Knutby 4 mil. Så svängde vi. Vi skulle ut på mer äventyr. Det blev ca 6 mil omväg men vi var glada ändå!



Efter den förseningen tog det ett tag innan vi entrade Faluns gråa portar. Men till slut var vi tyvärr hemma.
Men det var en otrooligt värd nyårsafton.

Efter hemkomsten har jag varit med Toste in his apartmenttt och kollat på Band Of brothers.
Idag var jag dock på stan med mami en stund och shoppade lite apoteket stuf.

 sådärja.

Be prepered for more pics!

Tjugihundrasju

Hade ett jävligt kul nyår måste jag meddela.

Resan dit och hem är redan klassiskt.

Blir en mer ingående berättelse senare när bildbevis har kommit.

tjohopp!