Meningsfullt osv..

Jag skulle påstå att jag gör väldigt lite meningsfulla saker just nu. Vaknar sent, käkar frulle i typ två timmar. Gömmer mig för hantverkare som gormar på dalmål. Sen greppar jag cykeln till friskis och Lova och helt plötsligt är jag king of the world för jag har tränat.  Det är liksom en sak. En sak på en hel dag. Inte särskilt meningsfull är den heller. Och det bästa är att jag kan skylla min meningslösa existens på en sak "håller på att ta körkortet".

fan va soft!

Almerida fo' sho'

JOFAN! drar till Greklandet/Kreta/Almerida den 16 oktober med Kattis.
Kommer bli 100 % pensionärs stämning med frukostbuffé och 3-rätters varje kväll. Kommer också spatsera runt i en 4 bädds lägenhet på 16 kvadrat,balkong och havsutsikt. Lyxlir mina vänner, lyxlir.
Känns som en jävla grej...helt enkelt.


Annars försöker jag mest med mitt körkort. Backade runt hörn på körskolan idag och insåg att jag hade en bit kvar innan jag blir färdig med det där kortet... och Falun.

Entourage NU!


borde man?

Försökte ju tidigare i somras komma igång igen med allt detta. Lyckades inte särskilt bra.
Jga kan ju bortförklara mig med att jag åkte tillbaka till Lom & Norge. Det var en sjukt härlig sommar.
Mycket kärlek och mycket vänner ( och mycket jobb) och en del alkohol.

Efter 2 månader och 6 dagar åtevände jag till Falun. Lite trist då jag hade börjat hänga lite med en nörsk pöjk, men också skönt att komma hem. Hann också med att göra ett klassiskt "sommar-i-göteborg" besök. Hängde i skärgården och sen på way out west. Det hela var bara riktigt bra!

Nu försöker jag i vanlig höst anda ta tag i mitt liv. Håller på o tar körtkort nu för fullt och har smygit igång med träningen igen.

Ni kommer få ta del av en spännande höst mina vänner!