VARFÖR INGMAR, VARFÖR?





INGMAR ÄR DÖD!
Detta, mina vänner, är en sorgens dag. Jag hann varken ringa och tipsa om mina nyfunna "glamour" vänner eller hylla honom på något sätt. Jag borde straffas, och jag kommer straffa mig själv genom att kolla på alla 700 st "Vi minns Ingmar" program på svt. Kulturen och servärdheternas kanal.

image241





Falling away from me

image240



Onsdag natt it is!

Sitter med någon slags peel-off mask ( köpt från joel-affären: ÖB)
Jag och Toste var en sväng till ÖB idag. Det kändes lite som att komma till en forntida by. Det var fint, i ungefär 5 minuter, sen åkte vi därifrån.

Så att, somsagt, sitter väll och fräter sönder ansiktet med någon slags hulken-mask här, as we speak. Det är bara att börja kalla mig hellboy.

De senaste dagarna har jag och mina kär vän Kathy spenderat framför tv'n. Vi har funnit något, som varit lost en lång tid. Jag pratar om "Glamour". Vilken TOPP-serie. Alla i serien har så tight ansikte att de knappt kan säga "MOTHER,STOP INTERFERING". Vi har blivit ett med Ridge,Taylor,Brooke och de andra underbart,välspelade karaktärerna. Ni vet, skådespelare av hög klass! Jag ska slå en pling till Bergman, tipsa om dessa oslipade diamanter. Ahh..vilka människor!

Vi har även funderat:

Gör dessa människor ( i serien) något annat än har sex eller pratar? De pratar något så oändligt mycket.
Dialogerna tar aldrig slut. Går det aldrig på toa eller sover eller något som vanliga människor gör?



Nog om det, på kvällen kollade jag och Toste på "Blood Diamond". Där snackar, vi på rikigt, om hög skådespelarklass. Leo är mannen. En mycket bra film!

Glamour idag, + Lollo, + räkor,vin och lite sås. Tog sedan min cykel och korsade den förbannade cruisingen.
Dra in några dårar i staden som åker runt i sina bilar, som går sönder efter en kvart TROTS att det blivit polerade i ca 25 år.



Kom till slut till slussen. Där satt Uddan,Oaa och Hägglund. Vart en karhu och lite chill.
Nu ska jag kolla på en spennande avsnitt av DH och imorgon åker jag och min man på spa alá Lennys studentpresent. Be-he-uti-ful.

FÖR I NATT, I NATT

image239

Hey there, ho there!

Helgen marscherade iväg, i rasande takt. Hej o hå.
Det vart bankelibankers i lördags. Drog dit efter jobbet. Det var trevligt. Hann hinka i mig 1 liter öl och lyssna på när Allan lirade lite schyssta skivor. Vännerna befann sig på plats!
Åkte sen hem, Toste skjussade mig på Rexen. På söndagen steg jag upp vid 10-tiden. Dags för jobb.
Chillade i Torsång, åkte tillbaka.

På kvällen var det, somsagt, personalkryssning. Det var väldigt roligt! Avverkade kareoke hit efter kareoke hit.
Det var gratis fatöl. Mer säger jag inte!

Idag har jag slappat. Kikade på Marie antionette med Toste. Har inte hunnit kika klart på den då jag och papa,mama,moster,Patrik,Lovis och Patriks vän "Joel" åkte upp till Dalhalla. Siktet var inställt på Elvis Costello. Det var en mycket pleasant show. Costello är en grym snubbe med en grym röst.
Nu, här,snart ska jag kika klart på Marie...filmen. Toste kommer väll hit snart.


Hejtå

Dino Dave

image238

Jag var inte ledig igår. Det var en jätte stressig kväll, fast med roligt folk och trevlig stämning!
Drink-Mixern Lenny fick gå lös i båt och hem. Kom iallafall hem till slut, trött som en jew, men gick ändå inte o la mig. Dumt, kan tyckas! kikade på ett mycket spennande avsnitt av Desperate Housewives. Är inne på Säsong 3 nu.

Idag är det faktiskt lite soligt ute. Ingen bedövande värme direkt. Riktig skit sommar i år.
Har iallafall ätit en go frulle, lyssnat på min ljudbok ( Filip och Fredriks bok " Två Nötcremé och en moviebox", som de, även, har talat in med sina egna voices, mycket underhållande!) och legat och slappat i en solstol.

Nu dissade jag dock "värmen" och gav mig in i intrnätet och möjligheternas värld. Jobbet väntar på mig idag. På böljan den blå! Blir nog mycket folk, en solig dag som denna.
När kvällen är hissad och klar, tar jag nog min cykel inåt stadens gator och torg. Allan lirar lite records på Banken. Kanske kilar jag in där en sväng, tar mig en after-work bärs.

Imorgon kanske det blir jobb på morgonen. Torsångs-turen. Isåfall ska jag upp i otta ( ca...09.00) så då blir lördagen en lugn tillställning, för min del.
På kvällen imorgon, söndag den 22, så är det dock personalkryssning. Vilken fest! Det ryktas om att man måste sjunga kareoke. En låt var. Mindre festligt. Är alltid skeptisk, men sånt jag är skeptisk emot brukar alltid turna ut trevligt.


Hejdå mina vänner!

Ledig? eller?

Hade hoppats på att jag kanske kunde få vara ledig från jobbet idag. Men det verkar inte bli så, då min chef ännu inte ringt och talat om att jag slipper jobba.

Yeah Yeah.

Igår så var jag hemma Lollo. Där fick vi uppleva en sockerkaka med smält blockchoklad, en irriterad kathy, en Intersport Lollo, En Lottice och en Malin som befinner sig i Spanien idag. Det var helt enkelt, mycket trevligt.
Annars gled jag mest runt o mina nya shoes. Dom är, somsagt, fedt nice.

Nu håller vi remmarna,rimmarna,tummarna för att chefen slår en pling och utlovar mjöd och gröna blomsterängar till min ära.


torsdag? eller?

Det känns bra när saker sätter sig på sin rätta plats. De senaste dagarna har varit ganska..inte omtumlade, inte jobbiga. Mest, "Eller..?". Tomt.

Men ja, sanningen är den att nu känns allt frider och fröjders. Med rätta.

Igår kom mina nya skor. Dom är fedt snygga



Sen så jobbade jag. Det var lurrbans på båten! Sen kom Toste hit och vi kollade på "Free jimmy".

image237

Jag och Ernst, hälsar er alla en trevlig torsdag.

Bloody hell

Goush, varför bloggar jag ens nu? jag vill inte blogga nu. Men ändå gör jag det? dumt, jätte dumt.

Komplicerade Lenny sitter vid datorn. På en rutten tisdag. Den har inte varit helt rutten dock.
Kom hem i ottan efter en trevlig taccokväll hos Uddan. Marcus kom förbi, den gamle räven! =) Lämnade judarna i huset när jag kände ett starkt begär för att bara.komma.hem. Fort gick det. Fort som fan, faktiskt.

Sov kasst, mådde kasst. Pinade mig genom dagen. Åkte sedan till Erik M, han bjöd på middag. Det var ett smart drag från min sida. Jätte god mat och jätte bra sällskap. Jättedåligt "Allsång på skansen", vi längtade liksom efter Markolioo?  Det satte iallafall humöret på en säkrare lina. Linan är dock fortfarande röd och tunn.

Något annat jag kan berätta, är att, dalstuga var jätteroligt. Jag vet fortfarande inte vad som hände? men det var roligt!

Skog och fisk

Lördag idag, gör det automatiskt till att det var fredag igår! Fredagen den 13 till och med. Min man trodde att han var otursförföljd, då hans bil hade gått sönder och hans båt krånglade. För mig, väntade inte mannen med lie bakom hörnet. Helt ärligt, och helt oförvånande så kände jag absolut ingen ond karma runt omkring mig.
På kvällen slaskade vi ihop ett mål taccos och kikade på Anders och Måns, Allsång på skansen, My name is earl och senare filmen " The new guy". Mys,snys,bys.

Idag greppade jag och pappa lappen,remmen,bilen,strepen,frepen och storhandlade på Ica maxi. I äkta konsumtion anda. Dock handlade vi jätte nyttig mat och ekologiska ting. Familjen Palm/Andersson kan numer luta sig tillbaka, kanske skaffa en hybrid?

Nä, men kylskåpet är fyllt och menyn är laddad. Ikväll däremot, ska jag hem till Malin Backlund i Enviken.
Enviken är ingen plats, det är en ond plätt på jorden. På denna plats finner man döda kadaver, män med lie, bilar med mintgrön lack, epa traktorer med rosa sittsar och en dildo som växelspak, Människor som inte har fortsatt sitt liv efter 50-talet. Ja, ni förstår vart jag vill komma med detta. Jag är, somvanligt, rädd.

Hos Malin ( förhoppningsvis i ett låst hus med galler för fönstren) ska vi avnjuta en tre rätters och poppa lite skumpa
Sen så blir allting, ännu värre. Då tar vi vårat pick och pack( dvs foten av afrika) upp till.........  Dalstuga´!
Fråga mig inte vad som händer där, hur det händer, när det händer..Jag vet........INGENTING!
Jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska göra, när jag ska göra. Göra vad? jag vet inte.

Skeptisk? absolut. Peppad? till vad då.? Kommer du ha kul? som fan.

Imorgon klockan 10.00 börjar jag på slussbruden. Får se om humörer är på topp då. Man överbord!

Välkommen helg!

Veckan har snurrat på. Bzz Bzz, funky fresh!
Vafan har jag gjort då? jag har haft semestran

Vart ute o fräst med Tostes båt en heldag,Träffat Lollo o kathy. Druckit vin med Malin,lollo o katarina på Hatten. Vi beställde in två flarror och var värsta aftär wörk tanterna. Jag var dock pre-work. Gawlsen skulle upp tidigt, jag åkte till slussen där min man och hans vänner befann sig. Karhu och vin senare, plankade vi in på harrys. Det var en trevlig kväll

Igår så var jag på slussen igen (!) med uddan,simmen och meiton. Vi drack lite bärs, lyssnade på irländsk musik och såg pinsamma vuxna klappa i otakt och dansa snett.

Nu blev jag helt plötsligt jättetrött. Detta inlägg blev katastrof.

Blä!

image235

hey

Var hemma hos Moe igår med Lollo. Även simon och Malin kom förbi!
Vi kikade på "guds stad". Benny i "guds stad" är väldigt mycket ball.

Annars så går väll det mesta som på räls. Eller, har väll hunnit krocka med en del tåg idag, när jag tänker på det.
Chansen att det blir arvika festivalen är väll ca 10 % stor. Det är lite tråkigt, fast samtidigt händer det en massa skoj här hemma. Om det inte blir Arvika/eller jobb  blir det förmodligen "Parksommar" i Säter på Fredag, Moneybrother,säkert! och salem.

Har slutat som black jack dealer, det kändes mycket ovärt. Hon ville dock att jag skulle jobba på lördag också, men jag är väldigt osugen på det och mer sugen på middag hemma hos Backlund-och sen vidare ut på festligheter.

Idag har jag spenderat tid med min make, för att sedan åka hem till Lollo och spendera tid med mina kvinnor, Ernst och Mat-Tina.

Peace

No sleep til' Engan

image234


Ikväll blir det lite filmkväll hos Moe! Det blir bra grejer



THAT'S FRESSHHHHH!

Det var en mycket fin och trevlig tid i sthlm. Beastie boys rockade skiten ur alla:
http://www.dn.se/DNet/jsp/poloply.jsp?a=668315

Mike D är kungen hela dagen, hiten sprudlade och allt var bara jävligt fresh!
image227

En jävligt schysst grej var när mixmaster Mike gled in och mixade skiten ur alla för att sedan, lite nonchalant, dra igång intergalactic beatet. Beastie skuttade in som 17 åringar. Det var fett nice! Kunde inte va nöjdare med konserten ( kanske varit ännu bättre om vi kommit i tid...........)

Resten av sthlms semestern spenderades på söderns höjder, i Bagis, på tuben och på Debaser.
Vart lite affärskikande och bärs. Mycket trevlig klubbkväll på Debaser, även.
Inte nog med det så bjöds vi på celebrity spotting på HÖGSTA nivå.

Såg Kim i Spung 2.0


och sedan...så var det ju mer vi såg?..hm..vilka var det nu..jo..just ja. Vi såg MIKE-FUCKIN-D och AD-FUCKIN-ROCK på we affären, på eftermiddagen innan konserten. Chocken har fortfarande inte riktigt lagt sig, och jag mår ganska psykiskt dåligt, då vi inte gick fram och pratade med dem. Men har man haft ögonkontakt med grabbarna känns det jävligt värt ändå.








Så var bestämt!

Igår så jobbade jag lite på båten. På kvällen var det lite "hejdå-fest" för skronk hemma hos Spunket.
Grill, gredos och bärs. Pojkarna bjöd även på en fin dans show och ett fett disco golv med Rökmaskin och discolampor. Tråkigt att skronkjäveln drar iväg till Norge, men kul fest!

Ikväll blir det jobb på Engan. Fy.Fan.







Goodbye Falun, Hello Hufvudstad!

image225



Imorgon intar jag, uddan och allan Fort bayard. Fort bayard är alltså Bagarmozzen i allas, vårat, erat,min stad, din stad:  Stockholm.
Nog om det. Vad ska vi då hitta på där?
Jo, vi ska avnjuta ett antal kalla. Kalla glassar, tänker ni då? Ja, kanske det, men framförallt den skummande brygden, gjord på malt. Helt rrrrriktigt, mina vänner: Öl.

Inte nog med det, vi ska bo i ett ghetto med homeboys och gyllene regler. Och på onsdag kväll intar vi, förmodligen knacka som hus, Gröna lund. Dags för The band- Beastie boys!

Efter det kanske vi rumlar in på något schysst hak i staden. Jag, och resten  av de tres hombres, önskar oss sol, vind och vatten. Och vi önskar er, i Falun,några fina dagar. Eller?

Arvika ligger fortfarande och balanserar på den tunna, röda, remmen. Jag hoppas på avgång, för allt som är värt på denna jord. Please niggah´s, join us.

Nu ska jag gå och lägga mig bredvid min man, har mycket att stå i imorgon.

Hejdå