Back to Sloschlo, Back to work

Är tillbaka och stadgad i Oslo. Helgen i Falun var fetare än alla falukorvar tillsammans,  Sverige är ett land jag uppskattar oerhört. Mer Sverige åt folket. Kanske hela världen bara borde bli ett enda stort Sverige? utopi någon? Men det vore ju jätteskönt.  Semester på östkusten. Sthlm tänker du? Kina tänker jag.
Västkusten, bad och sol? Jaha, du tänker på usa, ja jo. Ner "lite" i landet, ja...det blir väll Afrika i år igen. Sverige är ju ändå vackert på sommaren.

Jag borde få bestämma mer. Ska ta upp detta med Freddan.

Nej, putta skämtet åt sidan och hör upp! Oslo är riktigt jävla slaskigt just nu. Bokstavligt talat. Man slirar runt och kommer snart bli mördad av en istapp som hänger dinglandes från var hus&hem. Livsfara!

Annars är det bara jobb och släp. Den planerade resan på transibiriska järnvägen ligger i riskzonen. Det måste lösas på något sätt, det ordnar sig alltid. Hoppas jag.

Helg..?Home sweet Dalarna

Hej alla nyfikna

Sitter faktiskt hemkommen i min favorithood Dalarna/Falun. Här ska jag spendera helgen med min kära familj och lite goda vänner. Som jag har längtat.

Planen idag var att glida ner på stan för att utföra diverse inköp. Glömde min deo i Oslo så nu luktar jag manlyman då jag lånat farsans. Kanske borde man köpa sig en ny? skulle inte tro det.. men däremot ska det inhandlas vin för hela slanten.

Annars finns det storslagna planer för helgen, bland annat lite bräda i bjurs. Old school BB var inte igår så det kommer nog bli grymt, speciellt då det landar lite nysnö på marken idag.

Hoppas vi ses, dags för shopping,flanering, trivsel i färgstarka Falun.
fuck off nu kør vi!

Sitter på mitt arbete. Som værsta bloggmyran bloggar jag framåt.


Helgen var en fantastisk helg. Oslo valde att bli den snøigaste byn i værlden ( ska snart lista några otroligt dåliga saker med Oslo) och det bjøds på  en underhållande inflyttfningest och en barunda. Johan valde också att gå tillbaka till lågstadie nivå och MULA (ordet!) mig och Lollo. Oslo framkallar det allra bæsta hos folk.

Dåliga saker med Oslo ær:

  • Det går ingen nattrafik. Det ær en huvudstad, går en buss varannan timma typ. Man får betala 50 kr extra.
  • Dom plogar ju før fan inte gatorna
  • Det ær en huvustad men den behandlas som en liten førort
  • Det går inte o betala med sitt visakort på vissa mataffærer, vinmonopolet och narvesen ( norges svar på pressbyrån)
  • Dom ær sjukt hurtiga
  • DYRT!

Dær slæppte jag den bomben.

Nu sitter jag iallafall på mitt jobb at boksentralen. Skuklle absolut kunna ægna mig åt nå bættre, men vafan gør man.

Imorgon kommer Allanbrallan och siktet ær instællt på kleerup at Blå och sen en dansant helg!Ny vecka, nya tag

HA, kunde inte skrivit en mer löjlig,kliché aktig rubrik. Aldrig nya tag, tänker bara på mina snart inkommande pengar eftersom dom pengar jag har är väldigt utkommande. Kontot töms, sakta men säkert.

Måste sticka och storhandla på ica nu! det är sånt man gör när man jobbar och bor i en egen lägenhet (egen och egen..)

Jag ska ta tag i den här bloggen, bränna hål i topp 40's lista liksom. Kommer komma tillbaka med storm. Blåsa er av stolen. Jibba jabben..hallå där grabben?!


helg uppdatering kommer inom kort

Oslo, en växande by.

Jo, Oslo shreddar upp i mina ögon. Har börjar gå riktigt bra på boksentralen nu och det känns ändå rätt soft att hänga här. Självklart finns det en del punkter som är rätt onice fortfarande och vissa grejer känns inte sådär jättekul. Men helheten växer och det lär man skåla på!

Ska på en 2 arbetsintervju på get imorgon. Dom vill att jag ska fixa någon slags "låtsas" presentation och snacka om get's fördelar. Jättejobbigt. Skulle nog kunna jobba kvar rätt lätt på det jobbet jag har nu...men ska iallafall dit och "get intervjuad", sen får jag se vad jag väljer OM jag får det.

Annars då? funderar på att besöka Göteborg till helga...

PIZ