"Det krävs så lite för att man ska ha kul"

image354

Mitt huvud sprängs och snart måste jag ta tag i dammsugare och diverse annat städmaterial, men det var det värt.
Det var länge sen sist men nu var det dags igen, fest på Lenny Mansion. Det blir med 99% alltid succé och så även lördagen den 26 april. Det skulle ju va dans,dans,dans och det var det också. God mat, filmvisning och trevliga människor. Jag är hel-nöjd.

Pizza med hela galgbergsflottan på slättapizzerian idag. Ingen gratis sallad ELLER kaffe, ibland blir man ju less men pizza är flottigt.

ge mig kraften!
tjupoppaduppado..dance

Denna minns jag, off the top.


DET ÄR SOMMAR I SVERIGE..IGEN

image353

Jag älskar lakritspuck. Jag skulle älskat den ännu mer om den kostade 2:75 kr. Det gör den inte. Nu ska jag gå och köpa mig en,för idag är det varmare än varmast: 16 grader... I SKUGGAN.

 ( jag börjar verkligen gå tillbaka till de svenska måtten av "värme")

BUM LIKE YOU

image350


Sodastreamad oboy var skitäcklig, tänk er saltad mjölk. Louise har nu fått jobb på nya intersport och det uppskattas INTE! jag trodde vi var av samma skrot och korn men, tji fick jag! Men still, solen lyste på mig,katarina och Moa idag när vi shoppade,flanerade och trivdes i Falun. Vi fick dessutom 3 kepsar på myrornas, gratis!

Våren är här med stormsteg och snart ska jag spatsera ner till friskis eftersom jag har frisknat till( höhö...). En helt annan sak, Robyn är sjukt underskattad! hennes senaste skiva, med massa samarbeten med The knife osv. är sinnes med bra!Sommar, Sommar och sol

image349

"Stångstjärn, en tjärn för alla"Jag är nästintill frisk, men det vart ingen steppning idag ändå. Skämmes tammefan! Däremot log solen mot mig och mina raybans. Jag och mina två oduglingar till arbetslösa vänner tog bilen till källslätten för en picknick i det gröna. Trodde vi! vi hittade inte till Källslätten och fick åka till stångstjärn istället, besegrade som vi var.
Men stångstjärn dög rätt bra det med. Vi tog kol på all fin "naturstämning" genom att dra på ipoden på högtalare och lira Micke Jackson, som ett fett fuck you till allmänheten: YEAH!  1. stångstjärn
  2. fika
  3. Katarina och LolloSen kom vi att kupan var öppet, eftersom det är tisdag, och vi spurtade ner till city iförda våra gummistövlar.
På kupan fann jag en kreation som borde ha stängt sina portar vid 80-talets slut. Nu öppnade den upp sin famn för mig. Den har allt: Guld,svart silke och guldkedja. Jag säger bara: funky fresh den 7 maj!
Lollo fann också sin guldvän och vi kommer nu få hela kåren att tappa hakan.
Med det sagt, åkte vi sedan hemmåt, mot skilda vägar.

Kvällen har sedan spenderat med samma människor. Vi har druckit te och ätit glass. Arbetslöshet for the win!

Imorgon ska vi pröva på att sodastreama obo'y, häng med oss då!
Du måste va sjuk, sjuk,sjuk,sjuk.

Här kommer några våriga häsningar från ett färgstarkt Falun. Shoppa, flanera och trivs. Så att säga.
Nej, kan inte påstå att den senaste helgen har varit någon hit, trots smoking hot väder och kvittrande fåglar.

Började känna mig "krasslig", som man säger om man klivit över 40 bast sträcket, redan i torsdags men vågade-vägra det och drog till friskis med Katarina. På fredagen hade hela sjukdomen blommat ut och jag var helt slut med förkylning och feber. Sen dess har jag fått lov o vila upp mig hela helgen....nästan, för i lördags så fick jag lov o jobba på en 50-års fest på Söderbaumska med Kattis ( och syrran fyllde 26 år, grattis!). Det gick bra men jag var drogad på ipren.
Igår så höll jag mig lugn med Toste, vi kollade på "The producers- det våras för hitler" och jag tyckte synd om mig själv= chips och dipp.

Nu är det måndag och jag börjar känna att jag kanske går mot friskare tider! Isåfall åker stepp skorna på och jag kommer steppa mig fram längst faluån med en falukorv i hand!

ps. Göteborg var lika härligt som alltid. Det var håkan-feber i byn och jag köpte mig ett par nya jeans ds.


Rock im Park och Göteborg

Idag åker jag till Göteborg med min syster,Patrik och Lovan. Vi glider först förbi Fjällbacka och hälsar på Karro och Emma för att sedan fortsätta ner mot Götet och brorsan. Det kan ju bli en trevlig liten tur!

Kärran stegade med bestämda steg hem från stockholm här om dagen, så det har blivit lunch på kopparhatten med ett flertal "flummiga" kidz och igår vart det emmaus och lunch hos Moe, det var även då vi kom på att man flitigt använde ordet "flum" när man gick i mellanstadiet. Flummigt! ( Varför finns det ordet??)

Inte nog med det, på kvällen beställde jag och 4 glada pågar biljetter till Rock im Park i sommar 6-8 juni! Mot Tyskland, Rage against the machine, The streets, Offspring, Reben, läderväst. Jag gissar att det kommer bli galet!
Sen måste jag typ springa upp till Lom/Norge eftersom min plan var att börja jobba direkt efter det.

Då avslutar jag detta med lite indiska visdomsord

image345

starkt

Friskis för hela slanten!

De senaste dagarna har jag tränat som en tok! Det finns inte så mycket annat att göra för en arbetslös själ. Igår tänkte jag,Lollo o Moa beställa biljetter till Barcelona. Det gjorde vi inte, dem beställde biljetter till Västerås istället. Vilket nedbyte!

Idag började jag,Kathy och Lollo klippa våran film (fajjrwajjjr), vi dog i skratt framför datorn. Vad höll vi på med på våran resa? vi var sjuka människor. Kanske kör vi en H-unit med filmvisning på bibblo, ICKE! Men den kommer iallafall bli asbra när den är färdigklippt.

Eftersom allt är jättetrist här hemma tänkte jag roa er och mig själv med att lägga upp lite bilder.


Indien
1.pushkar by night
2. Malin ror på Ganges
3. Färgglad kvinna
4. Fezz på Tom&Max rum
5. Spaning i Varanasi
6. Varanasi
7. Gänget framför Tajen
8. Linnea och Ebba på tåget

Nepal

1. Everest beer
2. Everest
3. Vi vandrar i Everest Region, på väg mot Kala Pathar
4. Trekking som FAN
5. Vi uppe på toppen, 5545 m, av Kala pathar. Bakom oss= Mount Everest
6. Tjoppidopp i Kathmandu
7. Nepal
8. Lenny och Yaken
9. Alla brudarna!

Thailand1. Lollo och Lenny i asballa pingpong hjälmar på Koh Lanta
2. Vi och las Americanoz
3. Båt till Koh Tao
4. Båt till Koh Tao
5. Himmelriket i Bangkok
6. Koh Tao
7. Koh Pangan
8. Kathy på Red Devil/ Koh Lanta
9. Sista kvällen i Bangkok

Där har ni ett axplock av de 70000 bilderna som finns från vår resa. Enjoy!

Pengar är inga problem...

Igår bjöd Falun upp till dans och sprit. Det gjorde mig dum och det slutade med att jag brände upp mina pengar, stolt hojtandes " Pengar är inga probleem". Det handlade dock bara om en 20, men tydligen så är det olagligt att förstöra pengar. Förlåt Selma!

Vi startade upp hos Moa och det goda vita sipprade ner, alldelles för fort, i min hals. Sedan spatserade vi ner till källaren ( jag tog också ut en 5 hunka, som nu är schlut..), kvällen var rolig och spenderbyxan satt sannerligen på.
Sen flydde vi mot Sibylla och inhandlade en tunnbrörulle= ÄKTA DALARNA! jag har saknat tunnbrörulle, trots att jag nästan aldrig äter det...

Idag mår man ju som man förtjänar, mardrömmen om brinnande pengar visade sig vara sanning och en ny söndag gryr.

image317

Kanske?

Kanske borde man da upp bloggandet? fast vid det här laget har jag väll tappat bort de få själarna som läste.
Nu är jag iallafall hemma från min trip in Asia. Kom faktiskt hem för precis en vecka sedan.

Som ni förstår så hade jag den bästa tiden i mitt liv och jag önskar att jag hade tid och ork att skriva ner allt här, men ack. Tid har jag väll rätt gått om iofs. Ångesten börjar klampa på och ifrågasätter vad mitt nästa projekt ska bli. För det första tänker jag chilla ( som om jag inte gjort de dem närmaste månaderna..) sen tänker jag nog åka tillbaka till Norge för att sedan åka till Usa och åka på roadtrip med två av våra nyfunna vänner ( Andrew och Alex, Texas) och tjejgänget. Jag känner att jag inte är klar med världen ännu, icke sa nicke!

Idag ska jag tillbaka till ett gammalt jobb här i Falun, Carianna. Ska hjälpa till på en middag och det känns ju som ungefär den tråkigaste saken jag kunnat gjort en onsdag. Men, man tackar aldrig nej till ett jobb.