JAG ÄR EN DEL AV NORGE

Jag har dels lånekort på Lom's bibliotek ( man kan låna jättemycket bra dvd-filmer där) och idag köpte jag och Katarina en grön återanvändbar bärpåse på Kiwi. Det står:" En pose her og en pose der..." på den. Fantastiskt, jag är nu officiellt en del av Norge.




Once upon a time you dressed so fine...

Ännu än dag i det förgstarka Norge! Här spenderar jag 90% av min tid på jobbet, vilket jag trivs skikkelig bra med!
De resterande 10% är lite splittade men handlar mest om häng på personalrummet,film och öl.

D-Rob kom hit för några dagar sen, trevligt återseénde! Igår satt vi på rosa rummet efter jobbet och drack vin och lyssnade på 90-tals dunk. Jorrit kom dit och halsade i sig Jim Beam. En vanlig kväll på fossheim hotell helt enkelt.
Går på jobb klockan halv 7 så nu ska jag städa upp lite i min enkla boning och kanske ta en tur till Kiwi.


Längtar tills på onsdag!

Lom i sol?

Idag vaknade jag upp till blå himmel och sol? jag har bara sett regn ända sedan jag komt hit. Cirka. Men nu ska jag börja jobba om 25 minuter så vad får jag ut för det?

Jag längtar till Göteborg, på onsdag natt drar vi mot det svenska riket och Bruce!

3 fallna svenskar

Midsommarfest igår här i Norge. Svenskt när det är som bäst. Vi dansade runt en hemmagjord midsommarstång i våra fina blomsterkransar på huvudet. Allt slutade i kaos och 3 svenskar valde att call it a night, så att säga. Vodkan hade sagt sitt. Men väldigt rolig kväll och mycket kult att tala om idag. Vi var ett stort gäng med bakfylla som hängde på "rosa rummet" och glodde på film och åt chips. Vi gick sedan och hyrde " The darjeeling limited" som handlar om tre bröder som åker på  någon slags själslig resa på ett tåg i Indien. Man kände igen sig a lot. Sen åt vi pizza på Nordals också. En trevlig dag i misärens tecken!

Förresten, det spökar på det här hotellet.





  • Sverige och Norge, as friends
  • Jag och Kathy
  • Jag och Jorrit
  • Fylledans runt stången
  • Jag och Mikal
  • Mikal är Norges svar på Ersnt K!
  • Heidrun och Lollo

PIPEDOWN

Nu har vi haft bryllop ännu en gång på Fossheim. Kändes som vanligt som en nobelmiddag, om än inte lika stor som Heidruns Bröllop. Vi fick iallafall stående applåder och det kändes som vanligt gött med cred.

Jag är fortfarande trött men min oerhörda hemlängtan försvann som en vindpust. En bra dag på jobbet, helt enkelt.
Nu kommer det vara fest på hotellet all night long.


NATTMAT FO SHIZZLE!

Trött

Är så. så. så. så. så oerhört trött.


älga på

Va?

Är det så kul i Norge egentligen? just nu har jag hemlängtan, även om det har kommit hit en hel del trevliga personer.
Men känner mig inte riktigt bekväm. Bekvämare bekvämast. Längtar efter något annat. Skönt att vara hemma ibland bara.

Hoppas ni har en god midsommar där hemma. Vi väntar på med att fira den tills på måndag då norrmän och svenskar ska samlas opp för lite äkta vara. Sill,lax och något slags subsitut för svensk nubbe blir det. Förmodligen karate-fylla som kommer ångras dagen där på. Midsommar fo' real helt enkelt.

Älg svälj

Norge update

Om ca 10 min så ska jag på möte här på jobbet. All severingspersonal och kocklärlingarna. Möten är för grown up's, men tydligen är det något som jag är nu för tiden.

Har skaffat mig ett nytt kontantkort, mitt norska nummer som ni ska slå dagligen är: 004799372519
Ring,Ring!


MINNEN
 

Är ryssland en del av Europa?NEJ

Fått igång min data nu= åäö!

Ja är lite full just nu.

Ett liv i Norge

Ær ett behagligt liv. Førutom att vinet ær så fruktansvært dyrt. Inge blancen så långt øgat kan nå.

Hær om dagen serverade jag ett av Norges kændaste band >"hilbillies" eller något liknande kallar dem sig før. Løjligt!
Man skulle kanske kunna påstå att dem ær Norges svar på Gyllene tider? eller vad vet jag?
Det var folkfest i Lom, men då låg jag och sov før jag skulle upp med tuppen och jobba. Nog lika bra det.

Igår kollade jag,brudarna och 2 norrisar på ca 3 filmer. Film ær kalas! Och på onsdag ær det projektor nere i baren med sverige matchen. Som tur ær hejjar alla på Sverige i detta land. Heja heja! Då blir det fest utan dess like. Før dem kommer att vinna. Fo sho'


Blancen tog mig!

Festival+Tyskland=wuøøøh! va skedde? Likt Peters vænstersvæng befann vi oss i gamla natzitraktren, Nürnberg. Vi hittade Frænky's och dess innehåll och førsvann sedan in i en 5 dagars dimma.  Allt kan ha varit en drøm? finns Face? benja-min, och de andra grabbarna?  Jag visste iallafall att Rage against the machine fanns, men det visste inte jerk. He was sleepy. Rage, the streets, babyshambles,prodigy, offpsring,metallica, in flames och så vidare. Dem var alla dær jag befann mig. Hej på er, sa jag och skålade i blanc.

Die Mauer tog mina knæn och slængde dem åt helvete. Var iallafall helt slutkørd vid hemkomst. På grund av ælgande skæmt, før mycket frænky och før lite værdighet. Jag firade med att gøra två mål før Sverige, YES! Och med de så læmnade jag æven landet lika fort. Nu ær jag i Norge igen. Ser man på?



http://www.youtube.com/watch?v=BvzbDwZxFJw

Nu åker jag iväg. Igen.

Om bara några minuter bär det av till Tyskland,Nürnberg och Rock im Park! Ska verkligen bli spännande och se om vi överlever och också väldans roligt.
image369



Kommer hem nästa tisdag igen ( förhoppningsvis) och försvinner, nästan, lika snabbt igen. Åker till Lom på Onsdag morgon.

Vill inte säga hejdå till alla!! Sa precis hejdå till min man och jag dog inombords. Så jävla inte okej att inte träffas igen på flera veckor!! usch, it's breaking my heart.

Men, jag hoppas att jag får se er alla snart igen



....och MOA jag kommer sakna dig oerhört! Puss på dig Bébé