Grattis M-J!Kommit till insikt

Under mina månader här i de norska landskapet så har jag kommit till insikt med otroligt många saker.
2 utav dem är:
jag hatar spanjorer. Ursäkta alla flamingos där ute, men vafan skjer?
Här på fossheim har vi många grupper med spanjorer som kommer och äter lunch buffét. Dem kan ju fan icke bete sig!!
Det är bara sno,sno,sno. Blommor försvinner, skedar försvinner, hoppet försvinner. Det staplas tallrikar och det grisas som om mat aldrig funnits i deras liv förr. Och det värsta utav allt är att dem ska prata med en, PÅ SPANSKA! jag talar inte ert språk!!

Det andra är att jag, utan medvedenhet, har börjat tala det norska språket. Tillsammans med norrmän,svenskar,falubor. Alla. Utan att ens tycka det är en gnutta konstigt. Förutom när jag kommer på mig själv med att stamma fram de svenska språket. Skärp dig fö-fan!


jag ger er:

ännu mer bra norsk musik:
är så sjukt bakfull

Jag ger er:

Bra norsk musik


VINETDär har ni vinet mina vänner. 14,5 % av ren kärlek.
Note to myself: Bli ännu mer livsnjutare


Ut på tur, runt på fläng, ner i säng

Som vanligt är jag en tvättäkta workaholic, blandad med smygalkohlistsyndrom. Lom syndrom.

Här om dagen serverade jag Israels ambassadör. Vi hade planer på att råka tappa palestinasjalar på bordet, råka sticka kniven i magen, råka kasta saltkaret i ögat. vi hade helt enkelt "planer". Alla planer gick i stöpet, trots att Lollo knäppte upp en extra knapp i skjortan framför livvakterna.

Innan den är "ambassadör" historien tog rum så var jag, D-rob och Katarina ute på tur. Vårat val av "kul" blev freesbee golf i Gålå. Men icke ens det klarade vi av, för vi fann aldrig Gålå. Istället åkte vi i 230 km/h i världens minsta bil. Älgarna bara svischade förbi där utanför och jag nästan försvann. Snabbare än ljuset!och mina vänner, jag har funnit mitt livs vin. MITT LIVS VIN
( Nej, det är varken Blancen eller greddan) Jag återkommer med fullt namn.Igår var det faktiskt....

.

Glömt en grej...

Jag ska på Håkan Hellström i Falun den 25 oktober! TA MIG TILL KÄRLEK!Ny plan

Känns lite bättre såhär,nu. Igår var vi några stycken som åke och discobowlade i grannbyn. Det fick upp mitt humör på en oväntat god nivå. Jag vann inte. Sen kollade jag och Lollo på Arn. Det var skönt. Arn är dålig men Lollo är bra! Det är alla mina vänner, det ska ni ha klart för er!

The thing is, Jag,lollo och Katarina kommer stanna i Lom/Norge hela september ut. Sedan kommer vi till Falun, som ett brev på posten. Sedan tänker vi åka till sthlm och hälsa på ett knippe goa vänner och sedan till Uppsala och hälsa på en riktigt pajas. Jag längtar efter er, vi ses snart!


Tom som en pantad burk

Känner för att servera ett  fat med svordomar i alla regnbågens färger. Känner också för att bara slå mig själv med en vinflaska i huvudet och sedan slicka upp de sista dropparna innan jag dör. Jag känner för att sitta på en sten och stirra ut i tomma luften i timmar,dagar,veckor. Jag känner att jag inte vill känna någonting. Jag känner att en dålig söndag gått över till en dålig måndag. Jag är oerhört trött. God natt

Arbetsmyran kallar till möte!

Fyttihelvete ( för övrigt, världens bästa uttryck!), nu har jag arbetat många, långa dagar. Jag börjar bli trött och sliten, en härlig första vakt imorgon ( upp halv 7 på morgonen) senare så är jag fri i 2 hela dagar! WOHO! nothing to do in Lom, dock.
Veckan har rullat på..har haft cirkus 2 tema-fester hitills. I tisdags hade vi "hejdå-jorrit" fest. Och i torsdags hade vi Micheal jacksson fest. Mest en mantel för att kunna svepa vin. Obarmhärtigt. Oerhört, förjävla, cpråkigt att Jorrit lämnade oss denna vecka.. Världens bästa...nu är vi icke många kvar.

Vet inte hur länge jag blir kvar i detta land, vet i allafall att de blir Augusti ut sen får vi se om Norge fortfarande vill omfamna oss. Ni då? va skjer da?

näe..nu jövlars

Sommar 08 blev inte riktigt som den sommar 08 jag trodde. Vanligtvis, efter en sommar, är man brun,fräsch o glad. Jag skulle just nu se mig själv som alkohliserad, sliten och trött. Fan. För trött för att tänka på min framtid, för trött för att ens tänka. Jag har blivit ett fakk up helt enkelt, men jag har haft jävligt kul på vägen..det är något jag måste ge mig själv cred för.

Falun var förjävligt men underbart på samma gång!

what?

shit...jag är i Falun!

Tankar och funderingar kring detta?

Ibland funderar jag på mystiska ting jag vart med om. Det har blivit många,många,många under mina snart 20 år.
Jag funderar just nu på varför jag stod och dansade med 70.000 andra på prodigy i somras? Förvisso var jag på festival och var rätt psykadelisk, men ändå?


blör witch pråjekt

Åh, Norge. Varför förgiftar du mitt sinne!! Jag skjönner icke!

Imorgon kommer mamma och pappa hit och sen åker jag hem med dem till Falun för en kort visit 8/08-10/08. Jag hoppas verkligen jag får se er då! Give me a call, and i'll meet you there. Så att säga!

Sagan om vinet

Nu har jag bannemig arbetat 7 dagar i rad och två till ska det bli. "Tok" tänker ni, "Tok" tänker jag.
En sliten,vinutarbetad,förvirrad svensk tjej i Norge, det kan ju aldrig sluta väl. Men, låt mig berätta en liten saga om det så kallade vinet. Druvan. Drulen.

Vart är boxen?


En dag bestämde sig grefve mount christ att jogga en sväng i vindruvelunden, gredosberget. Mount blev oerhört sliten och valde att ta sig en lur på toppen av berget. Utan vetskap så låg Mount på 3 jästa druvor. Förargad och en smula besviken försöte greven borsta bort vätskan från sin kropp. Han slickade sedan på fingret, av okända skäl, och ett rus omringade hans arma kropp. Han hade upptäckt vinet. Dag efter dag, natt efter natt så trampade greven. 1 flaska blev till 2 och 2 flaskor blev till en box. 1000 år senare så ligger ungdomen och skvalpar i ett tetrapack, sjungandes och trallandes. Snipp snapp slut, vinet tar aldrig slut.


Jag drack mycket vin igår helt enkelt. För första gången besökte jag "fjoset" som är en bar i Lom. Sliten bar.