Dopaminerna i taket-såklart

Drog iallafall hem till Lollo efter en tids tänkegång. Tänkte chilla med några folle och typ..blicka ut över vårkvällen.

Jag,erik,allan drog sedan in på kopparhatten för att avnjuta en carlsberg och allmänt chilla. Grejen med kopparhatten denna kväll var att musiken var OFF THE TOP. Det var helt sjukt bra musik. Det spisade bla next episode, jump around, Sex machine och en hel del funky fresh bitar. Det var funk på stor nivå. Vi drog sedan ut på hattens altan för att spisa en cigg och chilla med filt vid bord. Vi diskuterade då att det sällan spelas Still Dre på krogarna i stan. Det spisas snarare aldrig Still dre.
Precis i de läget hör vi piano slingan dra igång inifrån hatten. STILL DRE hade dunkats igång. Vi sprang in och händerna var fan i taket. Jag och Erik skramlade även fram två frukt shots till varann. Trots detta var alla o stort sett nyktra men vi var så sjukt berusade av glädje.
Denna kväll kan utan tvekan räknas som en av de bästa utekvällarna i mitt liv. Dopaminerna sprängdes i takt med den sjukt bra musiken och dansen var igång hela kvällen.

Tack, tack, tack.

image153

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback