Han som tuggar med öppen mun dör

Idag är jag gamle Börje, 95 bast. Ny höftkula att fira in sommaren-07 med. Härliga tider, kubbsmulor över hela sängen.

Anledningen till detta är att jag är sjukt trött. Alldelles för ofta. Och visst, ibland beror det på dåliga matvanor men vafan, jag äter ju kravbanan och är god och nyttig mot världen. Aporna borde vara stolta. Im the king of the djungle! king of the cazzzztle. Okej, jag äter fan inte bananer så ofta, det vore ju helt bananas. Hehehehe.

Skitsamma, jag är trött iallafall. Mycket på nacken, snart har jag införskaffat mig en egen tjurnacke. Men vad gör man? bara o begrava sitt humör,hjärta,lust och springa lite snabbare på slutspurten.. Sedan får jag gräva upp dem igen den 8 juni. Dammiga o jävliga, men då är det fest. Helvete säger jag. Fram med pulverpistoler,sverigeflaggor och buritas.

Idag var jag ledig från skolan. Men jag trotsade allt och åkte dit bara för att jävlas med alla. Eller så var det för att jag hade ett MDK prov att utföra i en sunken källare på lugnetgymnasiet. Gooosh, pizz off!

image174

Kommentarer
Postat av: erik!

men linnea du är ju trött pga du är busy woman! inte för dina matvanors skull, poker hit och black jack dit. bananer och powernaps.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback