Livet på en torsdag

Haha.

Grekland var asbra osv. Bara att det typ fanns möjlighet att kunna se solen och bada i något annat än iskyla var som en blessing from above. Dessutom blir man sådär skönt nöjd med livet, typ "fan va olivblad är söta" och "jävlar va kretiskt vin är asäckligt men jag gillart ändå". OCH det skönaste uttrycket på semester är just "äh, man är ju på semester" och så kan man äta 5 glassar på en dag eller vad det nu kan handla om.

Levde iallafall pensionärs liv och käkade 3-rätters middag och typ..sov. TUMMEN UPP FÖR KRITI!

Gjorde sen högskoleprovet och det kändes som en rätt värdelös grej. Satt mest och funderade på människorna som jobbade där som "vakter". Dom var typ retards allihopa. Undrar om dom har gjort högskoleprovet själva. En satt och löste korsord i allérs såg jag. Killing time osv.

Och så igår då! då fyllde jag år. 21 år. Firade med familjen och sen hängde jag på pitchers med bitterligan och lite så. Var en snubbe som blev utkastad. Han var typ 40 och såg massmördar-aktig ut. Jobbigt att bli en sån. Såg ut som han hade pillat en massa med ljusstaken. onödigt. Men annars var det trevligt

Nu ska jag snart till lagret med erik,william och Mattias för det är tydligen någon slags supersale med jeans för typ 1 kr. Kommer vara klädkaos där inne. Kommer bevittna ett krig och kanske hitta något plagg som 45000 andra vart och raffsat på.




Gresk afton?

Nu drar jag mot arlanda och grekland!
Pensionärerna kallar på mig..












ses om en vecka

KOM HIT RÅ

OCH...En till av kvinnorna i livet. Kvinnan som väljer att leva sitt liv i Lund. Kvinnan som borde komma hem igen.


SKYPE

Jag skypade nyss med Julia "rypen" Kjällquist. Hon befinner sig i Manchi (Manchester) och är snabbare än 60 sekunder på jobbet. GU, SAKNAR DEN KVINNAN!





Nackspärr?

Har ont i nacken. Vet inte när det började. Kanske i lördags? va hände i lördags? Det var iallafall Kaptenen,Mattes crib, husgården och sen gratis taxi hem.

Idag har jag kört på körskolan. Vi tog en sväng runt varpan. Sen fikade jag med lova,hilli,elin,erik,william och sen kom coffan och Erik. Det har blivit ett jävla spring på waynes på sistone, men trevligt var det!

På sistone har jag kollat mycket på greys anatomy. Och det är seriöst jobbigt! varje avsnitt dör någon. Det pips,skriks, "he's chrashing" osv. OCH jag gråter varje avsnitt. Skakar lessamt på huvudet. Måste sluta kolla på greys anatomy... speciellt i hösttider.




aj,aj,aj..nacken skriker!

Men asså..

Jag känner mig bakfull.


You know somethin', Utivich? I think this might just be my masterpiece.



Såg inglourious basterds igår på bio. En aningens efter men jag får försvara mig med att i Lom finns det fan ingen bio. Bara bygda-kino med en film per månad. Vi såg senaste Harry Potter filmen där. Dumbledore heter "professor humlesnurr" på norsk översättning. Jag och Julia har aldrig haft så kul som med namnen på harry potter figurer-översatta till norska. "Tjena Gulla, ska du med rumpledunk match med professor slur imorgon? det är uppe vid galtvort"

skit samma

Det var en asbra film! gillade speciellt scenen när Shosanna dödas när hon har röd klänning på sig. Snyggt värre! synd på en bra kvinnä dock...



Kommit på eeeeeen ganska dum sak. Planet landar natten till lördagen den 24 okt från Hellas. Ska göra högskoleprovet den 24! Kommer hinna sova 10 min-en kvart för fan! får ju verkligen hoppas att nån snäll själ hämtar upp oss från arlanda iallafall. Någon?frivillig?