Lost in Hollywood

Sitter här och lyssnar på SOAD, gamla hultan minnen väcks fort och suget efter hf-2006 växer allt mer, men 17 dagar går grymt snabbt.

Ungefär lika snabbt som förra veckan, med kristi himmel och allt var de var! Började att fira lovet med en utgång på pallan, onsdagkväll. 2 för 1 i baren är alldelles för livsfarligt för min del har jag börjat inse.
Men på något sätt så fann jag mig själv ligga i min säng dagen därpå, ganska död men nöjd.
Resten av helgen har jobbat och träffat lite goda vänner! bla toste,sajmon,anteboy,kathy,mejt.

Idag var det skolan som gällde och jobb, imorgon likaså.
Min vardag är inte den mest varierande för tillfället, blir snart ändring på det.

Ändringen börjar redan på Torsdag, då det kära falukalaset börjar. Falukalaset är absolut inte min grej på något sätt, bär bara olycka och skit med sig. Men man känner öl vibbarna i luften och det tar man ju gärna tillfället i akt på, en grillkväll och kanske lite krogen så ska nog alla lustar få spela ut.

VI SYNS

Det är fult väder

Nu var det ett bra tag sen sist, har haft fullt upp! jag har nämligen blivit en ARBETARE. Ja det är sanning.
Jag är numer kommunikatör på resultat ( i Hofors ). Jag trivs faktiskt, det är helt okej och bra lön.
Var på utbildning i Tisdags, Peder var också där vilket var kul! sen jobbade jag för första gången i Tosdags.
Fick skjuss hem av nå arbetande falubor. Alla är trevliga där, det är iallafall braaaaaaaaaa!

Igår
så hade jag nationella proven i Matte jävla B. Jag kan inte ens låtsas som om jag fick G, för det finns inte en chans på miljonen. Synd att just jag är helt ointresserad av matte på alla plan så att de jämt går dåligt.
Men jag har väll andra bra kvalitér, får jag hoppas på. Sen träffade jag iallafall Toste och vi chillade ganska grovt, simon ringde och sa att Green day's dvd gick på tvåan, jag fick bara smygkika ibland annars blev Toste surig. Men vafan, Green day är ju mina barndomsidoler! Sådana måste man supporta for life.

idag blir det nog SCHLAGER för hela peningen, med kathy o mattias o lite sånt mysigt folk. Sen på söndag är det hard work,work som gäller igen. 8 timmar, kul.

( längtar tillbaka till Danmark med sp1c, fyfan vilken tid




Antal kalla

Tja! veckan har rullat på fint med underbart sommarväder, förutom några missöden ( tappat min mobiltelefon och plånbok, men fick tillbaka plånboken av en väldigt snäll tjej)
så, nu är jag ONÅBAR! hemska ord i dessa tider, fast jag är inte onåbar eftersom i det samhället vi lever idag så finns det saker som heter hemtelefon ( ja, jag lovar) och internet.

Haft lite nationella i engelska i veckan, gick pretty good. Fick veta betygen idag och jag var bara 8 poäng ifrån Mvg, så vem vet, det kanske blir mvg i år igen. Börjar bli rejält mycket i skolan nu så här på slutet, stressen smyger sig på. Men, chillarn som jag är brukar det oftast bli lugnt istället.

MEN till något lite roligare: SNART ÄR DET HULSTFRED. Det ska enligt mig, bli mer underbart än förra året. Hoppas kan man alltid.

I helgen ser det ut att bli grillning och pluggning. Och förhoppnigsvis ett par antal kalla bärs innanför sommarvästen. Jag borde bli poet? jag vet, jag är ganska maxad på det.


Japp det var ett rim, tror jag....

hm..ja..Bert är min inspirationskälla.

antal kalla


HA EN TREVLIG HELG
















75558-2

75558-2


Kathy time

Hey there, ho there!

Känner mig som undulaten i Dum och dummare idag. Död och ihoptejpad, javisst.
Blivit snor förkyld och trött överallt. fan va jag klagar i den här bloggen? underbart.
Rolig helg annars med underbart sommar väder, lottice tog körkort i fredags! jag o brudarna ( kathy och Lollo o lottice då) cruisade runt i staden och vi åkte till Max i Borlänge och fetade oss i några timmar. Det vart även ett möte med rådjur och tre varv runt åhlens rondellen= ett pinsamt måste. Sen åkte vi hem till Lollo och glassade i hennes nya källarCrib.

Igår så åkte jag hem till skronfan, redo för att plugga ( på en lördag, japp)
Udo var seg men kom till slut traskandes i sommarsolen. Sen chillade vi, låste in oss i skronkens kök och lagade mat ( så att inte Tobbe och Ante skulle ta all mat) sedan så satte vi igång och seg pluggade. Gjorde fina figurer av Fräscha våtservetter, bland annat en prinsessa och lite Hood-ringar. Jocke kom senare och skronken sjöng en sång. Innan det kollade vi på Kjell Höglund på TV, VEM ÄR HAN? vilken galning.

När vi var klara gick vi till preem, jag iförd skronkens byxor. Vi inhandlade bla cornettos.
Sen gick vi hem till skronk igen, passerade fake-Petter, och kollade på American History X.

Idag så glassade jag i sommarsolen tillsammans med Toste. Sen åkte jag hem till Kathy och vi käkade ananas och glass, sen skulle vi sätta igång och plugga. Alldelles för mycket plugg denna helg. Fast vi pluggade inte särskilt mycket.

Imorgon är det iallafall den muntliga presentationen och Prov. Sen på tisdag har vi nationella. Jag kommer sitta o snurvla i aulan och alla kommer hata mig. Jag kommer känna mig skyldig och vill inte störa folk, jag kommer börja med små tysta snurvlingar som jag snurvlar på hela tiden. Jag kommer tänka: " men det är ju bättre om jag gör en stor snurvling så att jag slipper snurvla på ett tag"
Sen direkt efter den stora snurvlingen kommer det komma en tyst snurvling igen.
Man vet själv att man hatar folk som gör sådär, jävla skit.

Men nu var det slut på dagens klageri, HÄPPÅRE!



another day

Hey. Tycker lite synd om mig själv en dag som denna, har världens största pain i magen. En liten alien som sitter i min mage och skär och har fan skärt sen i lördags. Annars har dagen varit  värdelös. Hatar onsdagar, går till 20 i 5. Omöjligt att orka med en sån dag speciellt inte efter nationella i engelska, vafan va grejen? gick inte så bra tror jag. Blir nog inte MVG detta år.

Alls.

På engelskan satt folk och sjöng, oväntat där men vi slapp ju iallafall jobba och det är ju inte jag den som heter bang på.
Och rektorn kom och pratade om projektarbetet, verkar drygt men kan nog bli kul, beror ju på hur man gör det.
På MUM gjorde jag en studsande discoboll till min production, jävligt snyggt.

Bara två terminer och 25 dagar kvar i skolan nu. comon Linnea, SHAPE UP!

( snart sommar,  hultsfred och ett ex antal bärs )



THE USED-HARD TO SAY





Blogg

Jaha, ja detta var ju lite nytt. Tänkte vara lite kreativ och styra upp en blogg, vet inte riktigt hur det vart men vafan, nu är jag igång fast det känns inte som om jag kommer vara så aktiv.

Nähä, jaha. Började skolan här igen efter valborg och allt va de heter ( kul 18-års fest hos Simon)
Imorgon är det nationella, känns inte kul på något sätt. Alla tvåor ( som läger Engelska B ) sätter igång 08.40. Fast jag vet fan inte vart vi ska vara?

det visar sig! FÖRSTA BLOGG INLÄGGET, WOHO KUL...... Hejdå!




Lenny

Lenny


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!