Pow Pow Pow

Hej pa er! Lenny calling from the underground!
Indien kan vara, ar, det sjukaste landet i historien. Man kan inte annat an att alska det!
Allt gar sa JAVLA segt, forutom nar det vankas trafik, da ska det ga sa sjuuukt fort istallet.
Vi har vart runt pa diverse olika stallen nu ( ni som har pluggat pa resedagboken vet)
Nu ar vi iallafall i Bundi. Vi har varit har jattelange utan att riktigt veta varfor! Men det ar slappt.
Vi har rest med Basse och Ebba nu i ca 1 vecka, dem ar javligt skona skaningar. Men i overmorgon aker vi till Agra och dem ner mot Goa.

Vi har aven hangt med tva engelska snubbar. Tom, som later exakt som Mike Skinner och Max som ar en akta Londonbo. Det har blivit nagra kingfisher( en olsort ) tillsammans pa vart hostel ( dar dem ar bhrami/vilket betyder att man inte far dricka alkohol  men roka pa som galningar. Vi kande oss som 15 ar nar vi smugglade in vara ol)  Annars da? jag och Lollo satt och skrattade at ett lysror i ca 1 timma for nagon kvall sen. Det ar vall ungefar dar det ligger! Somsagt, Indien ar ett sjukt land.

Ja, det har vall hant en javla massa grejer. Helt enkelt? eller? ja.

Om en vecka ar vi typ i Nepal, kanns kul men lite laskigt att komma till ett nytt land nar man antligen vant sig med Indien ( vilket, i princip, aldrig gar). Imorgon fyller Kathy ar, da kommer vi fira en skvatt!

Hoppas ni har det bra! jag saknar er alla. PUSS


Hello India

Haer pa bloggen var det inte mycket till fart, det ma jag erkanna!  Har skrivit diverse inlagg pa resedagboken och daer finns aven fina bilder. Taenkte att detta kunde bli den lite mer "vuxen forbjudna" bloggen. Men, hitills har det inte hant mycket forbjudet, det enda ar typ att vi rokt, vilket inte ar forbjudet nagonstans.
Indien ar ett land att forundras over gang pa gang.
Det ar inte latt att bara resa 4 unga tjejer, men eftersom vi ar bast pa det mesta gar det ratt sa smartfritt anda!

Jag foreslar att ni forflyttar er till resedagboken, "Thunder road", aven om jag kanske kluddar en skvatt har med!

hoppas ni har det bra! puss

HEJDÅ ALLESAMMEN!

Nu flyr jag landet med fjärilar i magen. Kommer sakna er, men bara en liten gnutta. Eller kanske en hel del. Men vi hörs och syns snart igen.


image316

last night in Texas

Det jobbiga med att åka iväg så lång tid är att säga hejhallihejdå till alla nära och kära. Jag skulle vilja plocka ner alla i en liten ask, ta fram ibland och klappa på huvud.
Spenderade my last night in zie bed. Gissar på att det inte blir många vargtimmar sömn i natt eftersom jag lämnar hus&hem 5 på morgonen.

Har haft en mycket trevlig sista tid i Falun.



Moa och Linnea greppade singstar mikrofonen. Linnea var singstar virgin, sådana är sällsynta i våra dagar.



Nyårsdukningen. 5 myror är FÄRRE än 4 elefanter, DICK!



Tissel,tassel och skratt på spelkväll hos Erik


Min man




Igår så var det pizzakalas här hemma. Det resulterade i många skratt och att Lenny nu har extremt mycket pizza i sin kyl. Vi hade extra roligt åt " skvätt skvätt, schh...du blir våldtagen". Jag fick självklart luta mig så mycket jag ville mot Williams bröst, även om jag försökte avstå exakt hela tiden. Vi var en blandning av boys and girls. Matty,William,Erik,Jonny, Jag, Malin, Lollo, Kathy, Lottice och sen kom Toste.

En mycket fin avslutning. Nu ska jag ta tag i saker och ting. Äta en långsam frulle och sen packa like crazy!
Vi hörs senare


Resedagbok!

http://www.resedagboken.se/Default.aspx?documentId=24&section=journey&journeyId=265664&userId=204165

Här ovan får ni en liten länk till våran resedagbok. "Thunder road" heter vi, såklart. Kommer fortfarande kludda så mycket som möjligt på linneayeah, men ändå. Ni som är värdiga ska ha fått en automatisk uppdaterare till er mejl, så ni ser varje steg vi tar i resedagbokens värld. Men för tillfället verkar det vara nå probs med det där, men just wait and see! Jag lovar att ett mejl kommer till just DIG

Lite vissen

Börjar känna mig en aningens förkyld. AHH SHIVAS FÖRBANNELSE!! blir jag mongo förkyld nu så ser jag det som ett straff från ovan/under. Blir att halsa i sig manderiner och apelsiner, helst med skalen på. Ner ner, fort ska det gå. En och annan C-vitamin tablett kan gärna få gästa. Gäster med gester

Igår vann jag och Katarina på TP. Se det såhär: vi är bäst. Innan det så värmde vi alla opp med lite "Neger och president", jag blir aldrig trött på det kortspelet.

Nu ska jag använda varje sekund ( efter dessa spillda blogg-sekunder) att hänga med min kille. För han är jättebra och honom vill jag inte lämna. It's a hard knock life, som Jay-Z skulle rappelirappat. Mitt mål med resan är iallafall att finna ett par "Kanye West-Stronger-brillor" till honom. 2½ månad är inget som vi inte kan fixa! lätt zom en plätt!

image309


Dumma vinter som gör mig vissen. Men den är fin iallafall.

Jag är en rädisa

Vafan i helvete! på Onsdag åker vi. Indierna kommer äta opp mig alive. Vill inte tänka på allt jag lämnat, tänker hellre på hur roligt vi kommer få, hur sjuka vi kommer bli och vilka äventyr vi kommer slukas upp av! Det där med sjukdom är inte så kul att tänka på. Dock.

Idag fikade jag med Eliten* (- Figge, varför kan aldrig hela eliten samlas någon gång?) Men Katarina tog hans plats, vilket funkade superbt det med! Fikat var gott, Monarken var med. Härligt!

Jag har köpt en klocka, vuxna människa!!

Spelkväll hos Erik ikväll




* En folkgrupp/ grupp med folk som är lite bättre än alla andra på en specifik sak, i detta fall, allt.
Eliten består av 6 glada,muntra,sågningsglada personer.
Moa F, Linnea P, Erik M, William A, Mattias W, Erik P.


Han fattas mig!!

Kollade nyss på Ronja. Jävlar va bra det är! Birk och Ronjas relation till varandra däremot, skyl er små barn vill jag säga till dem. Gott nytt då!( as fräckt att bara säga gott nytt). Hade en jävligt trevlig nyårsafton hemma hos Lollo. Jag,Figgelino, Kathy och Lollo käkade sjukt god mat och dansade oss svettiga innan klockan var 23.00. Sen bjöds Samuel och Spunket "Get the fuck out" och Emelie över för en patetisk ner räkning till tolvslaget. Men det var fint. Alla var bjudna, även nyårsduvan kikade förbi "Prooooooooh, Prooooooooooh". Alla tjocka,feta,rika män uppe i Villastaden hade köpt raketer för miljoners Dollars. Så där stod vi, i en kavalkad av färger. Själv satte vi nästan huset i brand!

Inte en gnutta bakfull idag, tack för den du! Nu är det dessutom snöstorm, trevligt att få njuta av det "vita" en sista vecka!

PIZ