Hejdå 2008

ah, det bästa året på länge har nu valt att säga adjö. Skrapa av fötterna, nu blir det ett nytt år.
Sitter och blickat ur över Faluns iskalla konturer. -15 och snö, that's that.

Under detta år har jag hunnit besöka hela 8 länder, varit med om obeskrivliga saker och träffat nya människor.

Vi kör väll

Bästa med 2008:
en 3 månaders långresa startades, Pushkar i Indien, vi besteg toppen kala pathar i Nepal, vi träffade vänner för livet i Thailand, Maj-månad i Falu city, alla dessa banken kvällar, Rock im Park i Tyskland och alla älgande skämt som kom till liv, sommaren i Lom/Norge, tema fester i Lom, Vin, Bruce Springsteen på ullevi den 5/7, besökarhelg i Falun under Augusti, min 20-års dag med halloweenfest, Obama vann, en vecka i höstens Stockholm, New york och Boston, julhelgen 2008

Sämsta med 2008:
långa månaders saknad av vänner och familj, resans baksida-sjukdom, dumma misstag, kärlek tog slut,
oerhörda mängder av jobb,  en lång rehabmånad, ingen snowboardåkning hanns med, heath ledger dog ( han var mitt guilty plessure), vänner flyttade iväg. igen.

2008 har varit det mest händelserika året i mitt liv, jag hoppas 2009 pallar trycket. Fo sho'



Blandade känslor

  1. Har blivit sjuk
  2. Har köpt en ny mobiltelefon, asfräck. Har samma nummer
  3. Såhär jävla värt var det på banken i lördags:




Ta inte slut!!

jag vill inte att julen tar slut! det är så fruktansvärt roligt att alla är hemma. Crap att man vill göra olika saker, skulle vara fantastiskt om alla vänner ville ägna sig åt exakt samma saker.

Igår hade jag världens roligaste kväll som slog juldagen med hästlängder. Total eufori och den slutade bra också! Jävlar i jävlars va kul det var. Banken är fab!

Jag flyttar till Oslo på lördag, shieeah!

go jul rå

Känns rätt ok och inte äga en mobiltelefon just nu ändå. För att se det positiva med de hela så slipper jag ju skicka julsms utan att vara fräck, eftersom det är omöjligt att skicka.

Det är kul att folk är hemma. Jag trivs. Går runt och myser. Fast jag känner mig stressad och utan julkänsla, men varför ska jag sitta här och sänka andras?

Ikväll ska jag nog ta mig en öl på brottsplats 21/12, det vill säga: banken. Kom dit du med vettja, sluta tröka hemma, du kan äta kolor resten av livet.

Handikappad

känner mig utanför samhället när jag inte har en mobil. Ett psykiskt obehag. Därför har jag suttit här hela dagen. HELA dagen. Loggat in och ut på fejjan.

Har glömt att berätta något rätt viktigt, flyttar tillbaka till Norge den 3 januari men till Oslo denna gång. Ska bo i Torshov/Grünerlökka i en 2 i tre månader. Jag tror det kan bli grymt som fan, så länge jag får mig ett jobb. Annars blir alltihop sjukt ogrymt.



skulle va grymmare och bo mitt i NYC

dumheter

har tappat min mobiltelefon. Typiska dumheter från mitt håll. Ni får ringa hem till mig eller bosätta er på fejjan.


ett gäng dagar senare..

Känns som ett år sedan jag for över atlanten, men nu har jag äntligen fått se det amerikanska riket. New york var staden som aldrig sover ( jag påminde alla i min närhet om detta fakta minst en gång per dag) och den var helt sådär fantastisk som alla vill påstå. Överväldigande, fick nästan storhetsvansinne bara att vandra runt och veta att jag var i New york.

Vi bodde iallafall i East village som också blev vårat favorithood på Manhattan. Där fanns det små svindyra butiker och människor som inte var ultrafeta. Men det fanns också en billig secondhand butik (observera EN), ett mysigt urban outfitters, Max Brenner och snygga människor.

Vi turistade runt som turister sig bör. Vi snackar staten island färjan ( ni vet, de oranga), bio, empire state building ( där citatet " min kropp säger nej men mitt huvud säger ja" skapades av Papi, gällande att hoppa från självaste tornet), 3 museéum (Moma,Mets, och american natural history), broadway-chicago, rockafeller center, shopping, central park, Bronx zoo, brooklyn bridge, ground zero, fn-huset, vin kväll, monument av olika slag och 7 mils vandrande runt i stadens alla hörn.

Annars, va ska man säga om USA?
1. det är nästintill omöjligt att äta nyttigt OCH billigt.
2. man blir beroende av läsk och andra drycker som "pink lemonade"
3. Ingenting som sägs om USA är överdrivet, det är helt fantastiskt och helt sant alltihop ( på gott och ont)
4. Människor är tjocka och gillar att åka bil.
5. bootcut är vanligt förekommande
6. Det finns många snygga människor i New york.


Sedan drog vi för att se det "riktiga" Amerika i Boston. Läshuvud staden. Där bodde vi hos Lollos släktingar som hade 3-vånings hus och 4 bilar. Livin' large, så att säga. Vi snackar take out food, home delievery, storpack, 4 tv's, school plays osv.
Boston var en väldig fin stad och påminde om England. Där besökte vi shopping malls, harvard square och andra "sevärdheter". Vi hittade också världens bästa secondhand butik där man kunde köpa kläder för 1 dollar per pound.

Hur som helst så älskar jag USA. Det är ett jävla elände, men jag älskar det. Vad folk än säger. ha!





Denna låt spelade en,två,tre gånger för mycket där borta: