Naive

sjukt mycket snö och sjukt mycket kyla skulle man kunna sammanfatta denna dag med.

Artisterna till Hultsfred har släppts! Ozzy för fan!
Salem al fakir, hatebreed, Wolfmother.... och timbak och damn hade även tid att släpa sig dit igen.
Ska det bli hulstfred 3 gången gillt i år? det tror jag. I och för sig så har varken den 1 eller 2 varit misslyckade på något sätt. Helt underbara däremot. Sol,musik, bärs och vänner. Knappt en endaste regndroppe!


Festivaler är helt klart teh shit.

Min festival lista:
- Vattenfestivalen i mycket ung ålder tillsammans med Kärran. såg bla Björk. Jag säger bara " Man måste ju vara lite craaazzy"
- Falu folk musik festival i ett antal år, kan inte påstå att det var feta band precis, men nog vare stämning i luften. ( + att figges sjukaste händelse with the Reidar skedde då)
-Seaside festivalen kan man absolut inte räkna till en riktigt festival på något sätt. Men det finns goda minnen ifrån den. Seaside filten, zooklubbor och Speciellt när man hånade sönder sabaton ( som förövrigt kommer lira på hultsfred-07)
-Peace and love-03 där det kollades på The sounds, resten är en dimma.
-Arvika festivalen-04 Jobbade på arvika med min gode vän Jonny. Promoe,kraftwerk,Damn!, Meshuggah var bara några av banden de kollades på.En solig festival som helt klart var värt att besöka.
-Hultsfred-05 Var ett heeelt underbart festivalår. Gled ner med Toste,malin,simon och gabbe. Träffade erkz,tammy,jumjum(ha!) och en massa trevliga människor där nere. Några bandfavoriter var: system of a down, slipknot, USCB allstars, Hellacpoters, Millencolin, SNOOOOP,Marilyn Manson, Mars Volta, Turbonegro, Moneybrother, Timbaktu och damn, The hives, looptroop osv. Sol varje dag och lyckan var total.
-Peace and Love-05 Jobbade med Meiton ( jobbade i ca 1 timma varje dag på dagen). Fredagen var en klart lyckad dag som spenderades med meiton,udo och spunket. Såg bla: Uffe lundell, hellacopters, moneybrother, dileva, looptroop, osv.
-Hultsfred-06 Ännu en fet,solig hulstfred festival. Drog ner med Erkz,skronken,kathy och lottice denna gång.  Ännu mer vänner i campet och även (helt otippat) en eller 2 sorkar. Roliga och bra konserter var: Petter, Pharell, In flames, Bullet for my valentine, Gnarls Barkley, babyshambles och diverse andra band.

Och fler ska det bli! Roskilde är ett efterlängat måste.

Ikväll blir det ett pass på friskis och sen kommer även brorsan.

Saknar sönder min man! kom heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ( vi börjar om igen..japp barbados)

Update
YEAH, Toste kommer hem imorgon. Fan va glad jag blir!
Helt apropå inget alls: Jag och katarina satt och kollade på nå program om stureplan och det handlade om boråsveckan i ett klipp. Plötsligt så har dom filmat Ebba von sydow där hon står på ett bord och dansar och är SVINFULL. Va hände med att den "fina flickan" aldrig ska bli full Ebba? in your face!

Wolfmother- Women

Kommentarer
Postat av: matty!

HAHA "Syddan" är den största jävla hycklaren någonsin! Piska och morot omvartannat, jävla dubbelmoral på den bruden! Fyfan vad jag hatar henne!

2007-01-22 @ 19:51:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback