White night?

Idag kom det upp ett månadsschema på lugnet ifrån Etage. Jävligt mystiska teman det är som äger rum där, bla: Popcornkväll (?), bingo tour with the ladys, kinky kväll, söndagskrog, white night, alla hjärtans dag tema. OSV. När ska det tokroliga ta slut? Vi funderade på meningen med white night och kom fram till lite olika lösningar ( med risk att låta en smula rasistisk så är detta alltså bara ett hån mot club slitage)
1. Inga mörkhyade får komma in
2. Bara mörkyhade får komma in sedan stänger dom in alla och gasar hjäl dem?
3. Man ska ha vita kläder på sig.

Det var naturligtvis det 3 alternativet. Dom ska ha en uvlampa. Jag säger som musikvetande killen som pratar om Browns konsert när dom spelar baklänges mot publiken  i Percy tårar" Man bara..YES!"


Vi diskuterade även popcornkvällen och där kom vi fram till att en vakt kommer stå i mitten och kasta ut micropopcorn. Jätte lite pocorn..blir de.
Eller så är det biffen som kommer smörja in sig i majsolja, lägga sig under en UV-lampa och bli ett popcorn alá hipphipp.

Not med slitage. Idag är allt skit.
KALLT väder, projektarbetet går åt helvete, skolan går åt helvete, pengarna går åt helvete, Toste är borta i helvetet ( norrland), jag behöver massa saker men det går också åt helvete.

daaaaaamn


 Jag får ta o lyssna på Good song med Salem så blir man glad igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback