1000 kr, tack för den!

Hey

Det känns jävligt fint att man fick en sista gåva från skolan, ett sista studiebidrag. 1050 kr för typ 5 dagar. Och dom dagarna söp man. Underbart!

Igår vart det lite bärs, nationalteatern, beastie boys, simmen, skronken,uddan, altan. Det var mycket trevligt!
Altan är ju ett väldigt kul ord, såg jag nu. Heter det ens altan? jävla ord!

Kom hem vid halv 3 tiden, läste lite ur alkemisten och sedan kom min man hem från jobbet. Vi käkade lite mat och gick o la oss. Vänt på dygnet? icke sa nicke du!

Mycket trevliga ting framför mig nu känner jag! Dock blir det till att jobba hela helgen, men ändå!
Senare blir det lite sthlm och beastie boys, kanske lite arvikafestival. Mycket funky!

Peace

The Ultimate Gift

image224


Hej

Nu är det Onsdag ( Torsdag ). Jag har fixat saker. Tågbiljetterna är fixade, efter mycket om och men.
Denna kväll har jag spenderat hemma hos SM. Vi kollade på en film, " The ultimate gift", den var bra.
Jag snaskade i mig türkisk peber ( jag tänkte fortsätta säga türkisk peber istället för turkisk peppar, face it)

Annars då? Har vart ledig hela veckan medans alla andra har jobbat. Kul. Har känt mig pretty lonely, även fast jag varit mycket med min man, träffat katarina och Lollo en sväng och gjort vettiga saker, som att rensa ur garderoben,
Det var en ganska halvhjärtad rensning, men jag har iaf lyckats skrapa ihop två påsar med "ge-bort-kläder" och en påse "släng bara för fan".

Somsagt, pretty Lonely. Men, någon gång måste du bli själv, som säkert! så fint uttrycker det.
Sen tänker man:  " Men snart är det helg, då hinner jag träffa lite pals". Icke, då jobbar jag kväll både fredag och lördag.

När jag är halvdepp så brukar jag alltid kolla in lite In Flames videos från Hultsfred-06. Det var en av de bästa konserterna jag varit på och jag får en mycket trevlig känsla inom mig när jag ser dem.

Nu tackar jag för mig och mitt glädjespridande inlägg.

Ledigt är vackert

Idag sken solen! Hej på dig, sa jag då.

De senaste dagarna har jag inte gjort något av värde, det gick bra på jobbet i lördags.
Idag tog jag mig själv i kragen och tänkte göra lite vuxna ärenden på stadens gator och torg. Besöka banken och fixa,styra och avboka tåg tickets till Denmark ( det vart inge Roskilde!).

Började mitt äventyr med att gå till kärrans brevlåda för att, hämta upp min och eriks ticket ( ja,jag vet Erik. Jag är din hjälte!)
Gick sedan hem för att ringa viktiga,vuxna och beslutsamma samtal till SJ. DET VAR FAN INTE 5 MINUTERS VÄNTETID, DIN AUTOMATISKA KVINNO-SJ-RÖST! !

Fakk dis shit, sa jag tufft, och la på luren innan någon hann svara.

Styrde då min kos ner mot bussen för att åka ner på stan och försöka fixa det hela på stationen.
Det kommer då förbi en grå, mycket ful, bil. I sitter en Simon,jocke och Oppe. Simon hade, dagen till ära, tagit sitt körkort! Underbart för mig som då fick skjuss ner på stan.

Min tur var inte med mig på staden då tågstationen hade fått "sommartider" och stängde 10 min innan jag klev innanför dörren. Fakk dis shit, tänkte jag och rambade mot Nordea banken. Där blev jag helt plötsligt 100 år gammal, eftersom jag fick gå före, p.g.a Förmånskund. Smaka på den, läderlappen!

Shoppade lite vans och shorts på rea, från stadium alá H&M. Hälsade även på Lollo i sin misär, på Intersport. Sen kom min Man hem från jobbet och vi (HAN) skjussade hem oss till mig. Här är det förövrigt lonely ligan, då mina päron är i Österrike och semestrer. Vildar!
Jag lagade gourmét mat till min man. Kyckling i Limesås med färskpotäter och sallate. Japp, jag är bäst på allt.

Är aspepp på Arvika. Mmm..mumma du!

aja, skål


Morden i Midsommer

Extremt, super lyckad kväll hemma hos Lollo igår. Riktig, hederlig svensk midsommar middag på gång!
Ett trevlig gäng samlades upp, Lollo och Kathy hade gjort jättefin dukning, namnplacering och underbar mat. Jag hjälpte till på ett hörn med lite sallate och diverse små ting!

Det vart nubbe och det vart sånger, det vart öl och det vart vin!
I bakgrunden spelades det Evert Taube.
Efter kaffe och efterätt tog festen sin fortsatte gång inomhus ( även). Det dansades till BSB och Spice girls och ja..det dracks mer vin. Nytt folk tittade förbi, bla Simon, Pigge, Pigges vänner med de jättefula skorna, osv.
Och sen kom ju även min man! Klockan tickade iväg och till slutt poppades tjampanjen!
Dyng som aldrig förr, var tanken att vi skulle plocka blommor på åsbo klockan 4 på natten. Vi ångrade oss när det kom en skur och jag och Toste åkte hem med hans fuskbukett med snodda rabattblomster.

Det var en mycket fin kväll! Idag har jag o mannen ätit kycklingsallad och chillat framför tv'n.
Snart ska jag iväg och jobba på engan. Det känns inte kul alls, men det går säkert bra.

Vet att kathy tog en massa kort med sin kamera, så det kanske dyker upp midssommmer pics later on!

Shout out louds- Impossible
Shout out louds- South America



FLÄSH

Goouush, så tråkigt att vara hemma igen. Roligare att vara överallt annars, speciellt på hultan.


Hur ska jag någonsin kunna ge upp det stället? ahhh...hultsfred sweet home. Tänker tillbaka på den mest överraskande, bra, konserten: Shout out louds. Så jävla bra! Tanka hem deras album "Our ill Wills". Ett enda stort glädje paket. Tänker även tillbaka på konserten med Tingsek, älskar att kolla på lyckliga män som spelar gitarr. Tänker tillbaka på salem's fluff som gungade fram och tillbaka, Laleh's underbara leende ( ja, jag är kär i laleh), 50's super, gangsta' muskler, Ozzys ringelrostiga ben, Slash coola hatt, Solen och publiken på flogging molly och dammet som osade över alla, Killarna bakom oss på säkert!, Sjuka bakgrundsdansare på pet shop boys, Gunget på Timbaktu&damn, Ola salos SINNESJUKT smala byzor på The ark, Freak on a leash på Korn, Ölen på öltältet när Sahara hotnights spelade, Hackspett dansen på justice, Evanescense sångarens avskräckande röst.
Alla sånger vid campet, simmens bränna på armen, reclaim the shoes cup, solen i ögonen, vin i glasen.

Ja..det var en jävligt fin tid helt enkelt, som vanligt! Men back to reality ( kunde nästan spunnit vidare på en eminem sång där.)
Har hängt med min man och ikväll blir det jobb.

PIZZLE

Hultan-07

Jag är så trött. Så trött.

Hultsfred var roligt på många sätt, några fina spelningar, fint sällskap osv.. Onödigt sågande kan tyckas. Vädret och banden var visserligen inte lika smashing som 05-06, den där magiska hultsfred stämningen som finns infann sig riktigt aldrig detta år, men det är fortfarande festival och det var sjuuuuuuuuuukt kul! Vädret var ändå ett helt ok Festival-väder, det regnade bara på lördagskvällen annars sken solen och fåglarna kvittrade, vinet spritte i kroppen och banden lirade. Nya lekar uppfanns: Vem vill bli djur, tex,

Såg en massa olika ting, bla Laleh ( som jag kramade!), ozzy, 50 cent, säkert!,justice,pet shop boys, Tingsek, Salem al fakir, The ark, Korn, Velvet revolver, Flogging molly, shout out loads, Timbaktu & Damn..ja, listan kan göras lång.

Nu är jag somsagt. Trött.


Those were the best days of my life!

Mösspåtagningen-Dagen


Förfest till mösspåtagningsfesten på etage


Tisdagen-Kubb i läro


Onsdagen-Fotbolls match hos Moa,läro och sedan rådhusgården





Torsdag-Studentlunch och Löva vagn med klassen


image208image207image206

Fredag-STUDENTDAGEN!!



Lördag-Balen på Harrys




Helt underbara dagar, en helt underbar vecka. Finns inget ord som kan beskriva känslan,fyllan,orden, skriken, VÄRMEN. Tempen snittade väll på ca 50 grader. I bussen fram och tillbaka till kyrkan snittade den dock på 100 grader. Utspringet, vagn ner på stan, gången runt osv. Allt var så underbart ( även om jag avled i ett smärre fall av svält)
Inte så mycket fyllekort från etage,harrys,vagnen, osv. Kamera var icke en bra idé där inne, för min del!
Nu finns inte längre rösten vid liv. Man är lite som en stekt fisk som vilar på lyckliga minnen.

När man kanske trodde att det var över så hade man ju fel. Hultsfred imorgon! 3 gången gillt och det kommer bli smashing!

TACK ALLA SOM VAR MED PÅ STUDENTEN, FYFAEN VA KUL DET VAR!

pizzle mi gees

NU HAR VI BARA FESTEN KVAR, FESTEN KVAR!

Det känns så jävla helrätt med strålande sol på sin mösspåtagning! Visst, man lökade sönder men: Är det samma stämning när det är gråmulet/regnigt? ICKE SA NICKE! Ena benet på trottoaren så kör vi på! Pengakastning i brunn och mysko ord på latin.

Hemma och vilar upp mig efter dagens bravader och inför kvällens bravader-mösspåtagnings-festen!


VI SES DÄR FESTEN FINNS!

YEEEEEEEEEEEES

Jag vann en hultsfredbiljett!!! SOLEN ÄR HÄR, FESTEN ÄR HÄR, STUDENTEN ÄR HÄR!

Jag har dock redan köpt en hultsfredbiljett, så om någon är intresserad så får ni hojta till!

PIZZLE